Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO U NIZU
Povratak na članak

Povijesno sučeljavanje u kojem je Hillary bacala mamce, a Trump ih je gutao

Iako ankete na nacionalnoj razini pokazuju da se vodi mrtva utrka, preračunavanje u elektorske glasove pokazuje da je H. Clinton u dosta jasnoj prednosti

Komentari 7

Avatar mason
mason
00:01 28.09.2016.

Bogami nije Trump progutao glavni mamac oko poreza i duga. Kad mu je Hillary rekla koliko je novca duzan bankama nasao se u cudu,vjerovatno zbog toga kako je ona to saznala, to mu je bio prvi udarac . Drugi udarac mu je bio jaci kad je rekla da je Trump platio nula dolara poreza, nula dolara za vojsku i veterane. Trump nije progutao taj mamac i nije rekao nisto.Dok je Hillary mislila da ce on eksplodirati i pokusati slagat da je platio porez i da nema toliko duga prema bankama,sto bi morao dokazat a ne bi mogao. U svijetu postoje neki ljudi koji se ne srame sto ne placaju bar minimalni porez a koriste sve sto je izgradeno od poreskih obveznika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.