Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Potukli Tamile, skupa osumnjičeni za zločine, a sada suparnici na izborima

Predsjednik Šri Lanke i šef vojske tukli su Tamile mačem i ognjem. Sada su u kampanji izjednačeni, pa su im za pobjedu ključni – tamilski glasovi.

Komentari 1

JA
jaruzelskia
19:44 26.01.2010.

\"Obamina je, pak, administracija dala do znanja da će surađivati s predsjednikom bez obzira na to tko pobijedi. Pa zar i bez obzira na istrage ministarstva domovinske sigurnosti o ratnim zločinima u Šri Lanki?!\" - pa to su (SAD) veliki Hrvatski prijatelji. S kim si takav si. Ameri su pobili pola svijeta. Posljedično, temeljem \'s kim si takav si\' = A da Brammertz možda ipak nije u pravu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.