Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mall of Split
Povratak na članak

Potukli se sa zaštitarima zbog gradnje ceste

Kuća obitelji Svaguša graniči s pristupnom cestom za Mall of Split. Otac i dvojica sinova zbog tučnjave sa zaštitarima završili na policiji

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
07:09 26.08.2016.

graniči sa pristupnom cestom, pa što sad? sa cestama graniči većina kuća u splitu, kao i ostalim gradovima, naseljima. to što su oni do sada uživali u miru i zelenilu (u splitu?!) to je prošlost, život ide dalje, gradi sese cesta, kuće... a novinar nije smatrao važnim napisati nešto o toj cesti? ono, zašto se gradi, kolko široka, kako blizu kuće.... dal je zemljište na kojem se gradi sporno... ništa. sam oda su legli pred bagere... još ih budu tužili za izostalu dobit radi zaustavljanja ugovorenih radova. takve tužbe se inače lijepo i uredno dobivaju. kad su sva sporenja bez valjanog razloga.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:13 26.08.2016.

preslika hrvatske u malom - bez zakona jer su ih pisali fimi medije, bez poštivanja jer su hrvati otjerani u njemačku a doselili se mentaliteti osmanlija iz rame i mostara, sa nasiljem - nećemo nikad na zelenu granu

VL
SU
sudac22
09:44 26.08.2016.

Opet idioti glasajte na izborima za kriminalce SDP i HDZ.

VL
RO
Rollertisimo
08:34 26.08.2016.

Kpaitalizam uzima danak

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:41 26.08.2016.

a gdje su plinske boce? Pa vidjeli ste ste kako to u Savskoj rade Hrvati (po zanimanju)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.