Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Potukle se dvije grupe kod kafića Sidro, jedan mladić uboden u vrat

sidro
Željko Lukunić/Pixsell
25.04.2010.
u 13:38

Prema riječima četvorice mladića, jedan od napadača bez povoda se zaletio na njih, a nakon toga su krenuli ostali i to razbijenom bocom i nožem.

Najvjerojatnije nožem ili razbijenom bocom V.B. (26) uboden je u području vrata u tučnjavi dvije grupe mladića koja je izbila u 4.20 ujutro ispred kafića Sidro kod tramvajskog okretišta na Savskoj.

Tog jutra D.M. (24), V.B. (26), M.K. (28) i N.Š. (28) sjedili su na klupicama na terasi ispred kafića. Na terasi je bilo i drugih gostiju. Bez povoda i prethodne svađe, rekli su napadnuti, prvo se jedan od napadača zaletio na njih. Zatim su napadači M.K. udarili bocom i posjekli. Na V.B. krenuli su razbijenom bocom, ali i nožem.

Ostalu dvojicu prijatelja udarali su rukama i nogama po cijelom tijelu. Teško ozlijeđeni V.B. i lakše ozlijeđeni M.K. prevezeni su u KB Sestara milosrdnica. Ekipa za očevide Sektora kriminalističke policije utvrdila je da se radi o pokušaju ubojstva uz uporabu noža i razbijene boce. Za napadačima, njih dvojicom ili trojicom, traga se.

Komentara 6

BA
Babaroga
14:06 25.04.2010.

Cajkaši ili janjevci. Trećeg nema

BL
bljesak
14:08 25.04.2010.

Niš mi nije jasno iz ovog članka. Koje je narodnosti koja grupa ? koju glazbu je slušala koja grupa ? Na čijoj je strani bila milicija ?

EH
Ecce homo
15:54 25.04.2010.

Pitanje \"gradskim ocima\": Ima li spomenuti lokal status NOĆNOG BARA? Prema izgledu, nema. Kako smije raditi u to vrijeme? Ima li vlasnik dozvolu? Ako ima, a lokal NIJE NOĆNI BAR (posebne, osjetno više cijene, daleko kvalitetnija usluga, izvrstan asortiman pića,, te PLAĆANJE ULAZNICE, odnosno KONZUMACIJE). Tko je izdao tu dozvolu i na temelju čega? Vjerojatno niti jedan od ovih uvjeta nije ispunjen, a mi se čudimo, kako se po takvom lokalima događaju, blago rečeno, izgredi. Nema slekcije klijentele! To je srž problema. Dolaze nezreli mladići, neiživljeni, neprilagođeni \"stanovnici grada\" (ali ne i građani), koji vjeruju, kako je ono što se vidi naTV filmovima - gradski život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije