Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradala i beba
Povratak na članak

Jaki potres u Tajvanu srušio i zgradu od 17 katova. Više mrtvih, preko stotinu ozlijeđenih

Među četvero ljudi koji su poginuli u urušavanju zgrade bila je i jedna beba

Komentari 10

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:37 06.02.2016.

večernji je jedan od rijetkih javio vijest o ovom potresu na vrijeme, jutros oko 1 - čak prije cnn-a - i prije bilo kojih izvora vijest u regionu, svaka čast

VL
HH
helgin@hogar
10:07 06.02.2016.

"Prema nekim informacijama došlo je do nestanka struje" pa zar je to bitno za ovu vijest!!!

VL
Avatar think pink
think pink
09:05 06.02.2016.

fascinantno je kako su novinari nepismeni - za Tajvan pišu "U Tajvanu" a treba "NA Tajvanu". a za Tajland pišu "NA Tajlandu", a treba "U Tajlandu". užas od "novinarstva"

VL
ST
stopostohrvat.
08:24 06.02.2016.

Halo glupavi reporteri, ko je..be Tajvanajvan, ima li neki novosti iz BiH od Hrvata i tako. Sta se desava u Orasju Derventi Vitezu Mostaru itd. Imali kakvi vijesti od nasi Hrvata koji primjerice zive u BiH ili u Srbiji. Jebii Tajvan. Sta imamo mi sa Tajvanom, mozda jedino sto se kupuje njihova prljava i zatrovana platika po Marketima itd. Braco moja mislite malo glavama a ne u gacama s onim. Zapadnjaci poput Svicaraca prvo pisu o sebi i o svojim pa tek onda ako ostane listova ubace i pokoju iz Inozemstva da se izsmiju sa malo. Nasi ne pominju nikad ni Slavoniju a kamoli Hrvate u Inozemstvu. Jesmo bijeda u glavi. Kuzis

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.