Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Potresi na dubrovačkom i zadarskom području

\'potres\'
Arhiva VL
24.03.2011.
u 07:27

Potres kod Dubronika bio je magnitude 3,1 po Richteru, a kod Zadra 2,3 stupnja

Seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su u 5.02 sati umjeren potres s epicentrom pet kilometara istočno od Dubrovnika, magnitude 3,1 po Richteru, koji je u epicentralnom području bio intenziteta IV-V stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice, javlja DUZS.

Potres se osjetio na dubrovačkom području.

Također, u 8.17 sati zabilježen je slab potres s epicentrom 30 kilometara sjeverno od Zadra magnitude 2,3 po Richteru, koji se u epicentralnom području osjetio intenzitetom III-IV stupnja Mercalli–Cancani-Siebergove ljestvice. Nema dojava o štetama.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
las35vegas
09:41 24.03.2011.

kaj je to do 8,9 stupnjeva u japanu, ovo nije vrijedno ni zabiljezit

JA
jablanko
14:44 26.03.2011.

ćemu opće ova vijest, takvi potresi se dešavaju svaki drugi tjedan po cijeloj Hrvatskoj, samo nitko nije obraćao pažnju budući da to nije bilo tada \"aktualno\".. na ovaj naćin jedino je moguće uplašiti ljude..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije