Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epicentar u BiH

Potres jačine 4,4 po Richteru zatresao Dalmaciju

potres
AFP/PIXSELL
21.06.2010.
u 08:21

Podrhtavanje tla osjetili su stanovnici Splita, Sinja, Brača, Hvara, Makarske, Imotskog i drugih okolnih mjesta. Podataka o štetama zasad nema.

Potres jačine 4,4 po Richteru zabilježili su noćas u 1.13 minuta seizmografi nedaleko od Livna, javljaju iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Potres se mogao osjetiti i u Dalmaciji.

Podrhtavanje tla osjetili su stanovnici Splita, Sinja, Brača, Hvara, Makarske, Imotskog i drugih okolnih mjesta.

Podataka o štetama zasad nema, a epicentar potresa bio je tri kilometara jugoistočno od Livna.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
08:51 21.06.2010.

dobro ,malo streslo lijenčine

BL
Bljakonja
08:39 21.06.2010.

Je li dan znak za tsunami?

OB
-obrisani-
10:49 21.06.2010.

Hhaha ovi Hercegovci stvarno nisu \"normalni\" ako im se trese nek ne šalju nama hah ma šalam se ipak smo mi Sinjani prvi susjedi Livnjanima moraju to podilit s prijateljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije