Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonia Bilić

Potraga se nastavlja, pretražuje se cesta u blizini Bilišana

antonia (1)
20.07.2011.
u 09:29

Za danas je najavljena pretraga terena na području uz cestu od Kaštela Žegarskog prema Manastiru Krupa

Iz MUP-a su izvijestili da se nastavlja potraga za Antonijom Bilić. Za danas je najavljena pretraga terena na području uz cestu od Kaštela Žegarskog prema Manastiru Krupa. Riječ je o području u neposrednoj blizini Bilišana, sela u kojem je živio Dragan Paravinja, gdje su policijski ronioci u više navrata pretraživali i akumulacijsko jezero.

Komentara 2

Avatar kos
kos
10:22 20.07.2011.

Nemam više komentara,sve je rečeno........... Ostaje nam samo ,,nada,,...............

DU
Deleted user
11:29 20.07.2011.

Ne kontam što bosanci više ne daju tog četnika i što mi ne inzistiramo na tome.Treba ubit boga u njemu dok se ne otkrije istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije