Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli je zatučenu

Potraga za portirom iz Holdinga koji je brutalno ubio suprugu

'26.02.2012., Peruanska 2, Zagreb - Zena tridesetih godina nadjena je mrtva u stanu na prvom katu sa tragovima nasilja pa policija sumnja u ubojstvo. Ocevid je u tijeku.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/4
27.02.2012.
u 22:40

Mirna obitelj Nije prijavljivala prijetnje, a suprug Zdravko iznimno je povučena osoba

Policija traga za Zdravkom B., suprugom Danijele B. (44) čije je tijelo pronađeno u nedjelju ujutro u njihovu podstanarskom stanu u zagrebačkim Gajnicama.

Zagrebačka policija tu informaciju ne želi ni potvrditi ni demantirati radi, kako kaže, kriminalističke istrage koja je u tijeku, no to zagrebačko naselje bruji o bijegu odnosno nestanku tog, kako ga opisuju, šutljivog muškarca nakon suprugine smrti.

Radi se o zaposleniku zagrebačkog Holdinga. Službeno i dalje nitko nije osumnjičen za taj strašan zločin u zapadnom dijelu metropole.

Nedavno se odvojili

Policajci su barem tijekom noći na ponedjeljak dežurali ispred stana u Peruanskoj ulici 2, gdje se zločin dogodio. S obzirom na to da je nesretna Danijela B. posljednji put živa viđena u subotu oko 18 sati, a da joj je tijelo pronađeno oko osam ujutro, još se ne zna u koje je točno vrijeme preminula. Pokazat će to obdukcijski nalaz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku koji bi trebao danas biti gotov.

Danijelu B., rodom iz Petrinje, prema neslužbenim informacijama, pronašli su članovi obitelji, vjerojatno njezini roditelji. Imala je vidljive ozljede na glavi, a osim toga nađeni su tragovi davljenja. Nesretnica se, podsjetimo, nedavno, nakon Nove godine s 12-godišnjim sinom iselila iz stana u Peruanskoj ulici u obližnji stan u istoj zagrebačkoj četvrti, dok je Zdravko ostao sam. Za vrijeme dok je obitelj živjela zajedno činilo se, kažu njihovi susjedi, da je sve bilo u redu. Iz stana se nikada nije čula dernjava, niti ih je itko čuo i vidio da se ikada svađaju. Također, prema neslužbenim podacima, Danijela B. policiji nije prijavljivala prijetnje.

Fin i pristojan

Zdravka, rodom iz Zagorja, opisuju kao iznimno povučenog i samozatajnog muškarca, koji izbjegava komunikaciju. Zbog toga se o njemu vrlo malo zna. Za razliku od njega, Danijelu će poznanici pamtiti po druželjubivoj prirodi i marljivosti.

– Radila je od jutra do mraka, trčala je s posla na posao, radila je svašta, od intelektualnih do fizičkih poslova i nikada se nije sramila ni jednog od njih – ispričao je jedan Danijelin poznanik.

Dijelila je, kako kaže, letke, sređivala je dokumente u jednom odvjetničkom uredu, radila je neke poslove na kompjutoru i još štošta. Naša druga sugovornica tvrdi da je Danijela davala i plesne instrukcije.

Zdravko B., neslužbeno doznajemo, zaposlen je kao portir u Vodoopskrbi i odvodnji, jednoj od podružnica zagrebačkog Holdinga. Naši sugovornici šokirani su događajem, a za njega imaju samo riječi hvale. Uvijek je, kako kažu, bio vrlo pristojan, fin i ugodan. Njegov brat navodno također živi u Gajnicama.

Komentara 16

CH
Charlemagne26
07:53 28.02.2012.

\"Mina ga nikada nije htjela kazneno prijaviti.\" Trebala se valjda pouzdati u policiju i sudstvo te propale drzave....

TO
Toni50
23:35 27.02.2012.

Mina ga nikada nije htjela kazneno prijaviti; vjerovala je da je tako lud da bi ju zasigurno ubio kada bi ga prijavila !

IS
istima
23:59 27.02.2012.

Što se u čovjeku slomi kada mu se život počne raspadati..... to zna samo onaj tko je to proživio.....ne bi me čudilo da se čovjek negdje također ubio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije