Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100-tinjak u potrazi

Obustavljena potraga za Antonijom Bilić na jezeru Brljan

potraga za antonijom (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/9
09.07.2011.
u 10:48

U potrazi je sudjelovalo stotinjak pripadnika interventne police, kriminalističke policije i vatrogasaca.

Policija i vatrogasci i dalje nastavljaju potragu za nestalom 17-godišnjakinjom Antonijom Bilić iz Drniša. Pretraga na jezeru Brljan je završila, a započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik, javlja Dnevnik.hr koji, prema neslužbenim informacijama, doznaje na području jezera nije ništa pronađeno.

Osim jezera Brljan danas se pretraživalo i područje od vijadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje.

U potrazi je sudjelovalo stotinjak pripadnika interventne police, kriminalističke policije i vatrogasaca. Policija nadalje nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Policija je uklonila blokadu sa ceste kod Puljana te je u promet puštena cesta Oklaj - Brljan.

Ključne riječi

Komentara 23

BA
baš
12:40 09.07.2011.

zea -nije to murja, to je politika, to je reklama, to je prediborna kampanja, to je odvraćanje pozornosti od drugih važnih i loših stvari u državi. Zar doista nije bilo drugih mogućnosti istrage od ovakvih spektakularnih akcija? Hoćemo li u svakom slučaju ovako raditi, ako ne zbog čega i zbog čega je u ovmo tako rađeno? Podrđžavam svaki napor koji ima smisao da se pronađe djevojka ali izvoditi spektakle, to u najmanju ruku nije moralno, a nije niti opravdano po bilo kojoj osnovi.

DU
Deleted user
12:03 09.07.2011.

Ovo je bio jedan od glupljih poduhvata murje...Kaj još ne poduzmu zaoravanje dna jezera, možda je Paravinja tijelo zakopao na dnu jezera.

OB
-obrisani-
12:45 09.07.2011.

Paravanja majstore, drži se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije