Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažna podrška
Povratak na članak

Potpora SAD-a: Nema sumnje da Hrvatska ulazi u EU 1. srpnja 2013.

Bijela kuća stoga poziva i Sloveniju i Hrvatsku da “hitno porade” na rješenju problema oko Ljubljanske banke

Komentari 16

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:44 16.01.2013.

obama imaš ti dovoljno svojih problema kod kuće ne treba nam očuh ... slovenci ne bojte se ne mogu vam ništa jer vas ne mogu ni naći na karti ...

VL
CP
copy paste
23:13 16.01.2013.

havana -------- Ma slovenci malo napuhavaju svoju važnost u svijetu,ali ništa konkretno oni ne mogu uraditi po pitanju blokade hrvatske.Oni samo laju,al nemaju zube za ugrist,pogotovo nakon što ameri javno iznesu svoju podršku.To onda niko ne može više okrenit,samo dragi bog....

VL
Avatar madcap
madcap
22:32 16.01.2013.

Direktiva je pala. Naređenje-izvršenje.

VL
HA
havana
23:01 16.01.2013.

ste primjetili. slovenija rekla ne. a svi po svjetu pričaju, hrvatska ništa ne brinite. kak to da nitko ne priča a zakaj slovenija kaže ne. da li hrvatska možda šeti sloveniji. nekak su svi mišljenja da slovenija bude prekinula blokade

VL
Avatar R & I
R & I
23:12 16.01.2013.

Amerika previse zabada nos u tudje probleme, a svoje ne rijesava. U Americi je 24 miljuna nezaposlenih, 39 miljuna je beskucnika i gladnih, 56 miljuna bez zdravstvenog osiguranja, 21 miljun sa AIDS-om, HIOV-om ili nekom drugom bolesti, 48 miljuna poreznika je pred bankrotom i sada se nasla Americka administracija rijesavati Hrvatsko - Slovenske probleme. Slovenijo, blokiraj.

VL
Avatar Matija22
Matija22
23:19 16.01.2013.

a šta sam ja rekao prije tjedan dana..

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
23:19 16.01.2013.

Ako je to potvrdio amerikanac onda je zapečaćeno. Džabe englezima i njihovim satelitima, džabe huškanje, džabe bacanje klipova pod noge Hrvatskoj, džabe Slovenija radi cirkus od sebe. Džabe sve. Riješeno je. (Drugo je pitanje hoće li nam biti tamo gore,e, ali ovo je riješeno.)

VL
AU
autoritet
23:21 16.01.2013.

Nadam se da Slovenci blokiraju!

VL
Avatar Jana
Jana
23:41 16.01.2013.

Jel to Hrvatska ulazi u EU ili u SAD?.

VL
OB
-obrisani-
23:57 16.01.2013.

Temeljni zakon života je radost, misli na uspjeh i bit ćeš uspješan, misli na sreću i bit ćeš sretan, misli na zdravlje i bit ćeš zdrav, tvoj život je produkt tvojih misli – misli imaju snagu ostvarivanja NE .... EUU .... suradnja da, kao Rusija i Kina!

VL
LA
larala
06:43 17.01.2013.

politicke igre kojih se zapravo trebamo bojati a, ne im se veseliti....potpora je nešto sasvim drugo od "nema sumnje".....i iskreno, pitam se koja je cijena i tko ce ju platiti....da ce slovenci tek tako odustati os svojih zamisli cisto sumnjam i zato se ovome previše ne veselim...

VL
MI
miran
07:38 17.01.2013.

"16.01.2013. u 23:13h copy paste je napisao/la: ".....To onda niko ne može više okrenit,samo dragi bog...." ---------- Ako treba ... i ON.

VL
PE
peugeot
10:48 17.01.2013.

Neprestanoj zlouporabi sto je clanica EU, ucjenema, zastrasivanju, podmetanjima, cinkarenjima i lazima "balkanaca sa sjevera" protiv Hrvatske nazire se kraj. Htjeli su Slovenci raznoraznim ucjenama izvuci od Hrvatske ono sto im inace ne pripada dok jos Hrvatska nije usla u EU. U osnovi, po srijedi je silna zavist i ljubomora Slovenaca jer jako dobro znaju da kad Hrvatska udje u EU oni u odnosu na nas postaju posve inferiorni u svakom pogledu. Glavni problem "balkanaca sa sjevera" je sto Hrvatska ima prekrsnu obalu sa otocima, nacickanu prekrasnom venecijanskom arhitekturom i sto ima fantasticne uvjete za privredni i turisticki razvoj. Cim Hrvatska udje u EU Sloveniji rejting pada u EU i u svijetu i ostaje u dubokoj sjeni Hrvatske. A sad pare (staru deviznu stednju) na sunce! Vratite odmah 420 milijuna eura+kamate Hrvatskoj sto je opljac kala Ljubljanska banka! I stedisama BiH jos i vise!

VL
DU
Deleted user
11:23 17.01.2013.

Do sada sam više puta napomenuo da je HR napravila grešku što je ovlastila banke da pokrenu tužbe protiv LB - Slovenije (to je mogla učiniti poslije ulaska u EU). A pojedinci su mi se tada rugali, provocirali, žalili i dijelili minuse. Sada se je iskazalo da sam bio u pravu što sam tada tako razmišljao. Amerikanci kažu da to nije njihov problem i da nemaju ulogu posrednika. Pozivaju obje zemlje (čitaj naređuju) Hrvatsku i Sloveniju da što prije riješe problem Ljubljanske banke kako bi Slovenija mogla započeti proces ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora s Europskom unijom. Što će sada Hrvatski političari učiniti je to ne znam. USA je Hrvatskoj postavila nekakav ultimatum a to je da što prije riješi problem LB, ako to ne učini na vrijeme onda je jasno da HR 1.srpnja 2013. ne ulazi u Europsku unije. Na Sloveniju jači pritisak se neće vršiti, jer je već sve jasno rečeno. Na nama je samo da čekamo kako će se sve ovo završiti. Zanima me da li će netko odgovarati za učinjene greške, Te greške će ići na štetu HR i Hrvatskom narodu.

VL
BR
BratCroat
12:04 17.01.2013.

SAD traži kompromis na način da će Rvacka popustiti a Slovenci će dopustiti da Rvacka onda ulazak u EU slavi kak pobjedu nad Zlovenijom. Hahaha balkancima je iznad svega da se prikazuju kak pobjednici jer su jako frustrirani svojom jadnošću.

VL
VI
Viola
14:19 17.01.2013.

Što ima Obama s tim tko će ući ili neće u EU??? Pa on nije u EU! Neka se on brine za svoju kuću, ima u njoj i te kako stvari koje bi mogao pomesti. Zašto nitko ne kaže tom Obami da se ne petlja u ono što ga se ne tiče???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.