Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME
Povratak na članak

Voda potopila ceste i ušla u kuće diljem Zagorja, u Koprivnici grom udario u kuću!

U Varaždinskoj županiji proglašeno je redovno stanje obrane od poplave na rijeci Bednji, a u Međimurju došlo do problema s Trnavom i njezinim pritocima.

Komentari 4

Avatar Getrib
Getrib
22:55 14.08.2014.

Do kada će malo jača kiša s vjetrom biti udarne vijesti i proglašavanja elementarnih nepogoda zbog "poplava" koje su uzrok neodržavani odvodni kanali.

VL
MN
mnemnosine
19:41 14.08.2014.

Potrazite na webu sta govori general NATO -a Fabio Mini o klimatskom ratu, o potresima, tsunami, poplavama, susama i manipulaciji klime. Otvoreno govori o ''klimatskoj bombi'' za masovno unistenje.

VL
DU
Deleted user
08:29 15.08.2014.

trebalo bi povisiti naknade za slivne vode ,a i stanoing ode u stecaj treba osmislit novi

VL
DH
dalibor.hren
10:57 15.08.2014.

Svaka čast dečkima iz DVD Sveti Križ Začretje koji su izvukli jazavca i njegov atomobilčić iz potopljenog podvožnjaka. Pametni je vozač vidio da je pred njim voda dubine cca 1m i svjesno je svojim bijelim pičupokijem u šao i zaplivao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.