Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Potonuo turski teretni brod sa 11 članova posade

brod
Reuters
12.12.2009.
u 20:31

Nesreća se dogodila 80 kilometara od libanonske obale Sredozemnog mora. Izraealska vojska je priopćila da je brod isplovio iz Grčke te da je oko dva sata poslao poziv upomoć.

Izraelske i snage UN tragaju za 11 nestalih članova posade nakon što je potonuo  turski teretni brod koji je plovio za Izrael. Nesreća se dogodila 80 kilometara od libanonske obale Sredozemnog mora.

Izraealska vojska je priopćila  da je brod isplovio iz Grčke, da se uputio u luku Haifa te da je oko dva sata poslao poziv upomoć.
Na brodu je bilo 12 Ukrajinaca, od kojih 11 još uviek nisu nađeni. Jednog mornara uspjela je spasiti izraelska mornarica. Izraelski ministar odbrane Ehud Barak je poslao izraelske zrakoploven snage i  mornaricu u to područje da nađu nestale.
Za sada se ne zna šta je izazvalo potonuće broda koji je nosio sirovine za proizvodnju opeke.  Izraelske vlasti tvrde da je sabotaža isključena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije