Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija u dubravi

Potjera u Dubravi: Bježao od policije pa se zabio u drugo vozilo

policija, portal (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
Autori: ija, es
26.03.2013.
u 16:02

Iz policije su potvrdili da je postupanje u tijeku te da još ne mogu govoriti o čemu je riječ, no akcija nije u nadzoru zagrebačke policije, nego je riječ o široj akciji.

Jurnjava kao u akcijskim filmovima, škripa kočnica, sudar i do zuba naoružani interventni policajci koji iz vozila nakon sudara izvlače muškarca te mu samo koji trenutak potom na ruke stavljaju lisice, scena je kojoj su danas poslijepodne svjedočili ljudi koji su na Aveniji Dubrava 200 u Zagrebu čekali tramvaj. Po onom što se moglo vidjeti i čuti na mjestu događaja muškarac, čiji identitet još nije poznat, pokušao je pobjeći policijskom vozilu koje ga je slijedilo. U tom bijegu udario je u drugo vozilo koje mu se prepriječilo na putu, a samo nekoliko sekundi zatim muškarac je već bio u rukama interventnih policajaca koji su morali primijeniti silu da bi ga svladali.

Je li u bijegu muškarac nešto izbacio iz vozila, danas se nije znalo, no mjesto događaja uskoro je vrvjelo policajcima koji su ogradili bjegunčevo vozilo pokušavajući s njega izuzeti korisne tragove. Inače, uhićenju je prethodila informacija da je na tramvajskoj pruzi nađena bomba, no to u policiji nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati. Neslužbeno se doznaje da je muškarac uhićen u sklopu šire policijske akcije koja ima i međunarodni karakter. Detalje akcije javnost bi trebala doznati sutra, a zbog uhićenja i policijskog očevida jedno je vrijeme bio prekinut tramvajski promet tim dijelom Avenije Dubrava. Bjegunčevo vozilo odvezao je policijski pauk te se nakon toga promet opet normalizirao.

 >>Bombašu iz Vodica ukinut pritvor, platio jamčevinu 4 milijuna kuna

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
17:14 26.03.2013.

A frajer je znao što ga čeka. Vidite da ima kapuljaču. Svi ovi našu đikani, kada ih hapse imaju kapuljaču. Samo je jedan bio bez, a on je imao štaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije