Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapostavljena Slavonija
Povratak na članak

Potencijali neiskorišteni, investicije na čekanju zbog papira

Zajednička ocjena svih sudionika sastanka bila je da država mora biti partner onima koji zapošljavaju i donose novu vrijednost.

Komentari 8

SS
sokac sa drave
15:03 12.02.2016.

Zar je trebalo proci vise od dvadeset godina da to neki politicar prizna.Zar nitko nije primjetio da se u ovoj jadnoj drzavi za nas slavonce nije pojavila niti jedna vesela pjesma.Slavonija pjeva i tuguje sa pjesmama i salje poruke u smislu slavonijo sto si kome kriva,inati se slavonijo i bezbroj drugih.Nitko sve ovo vrijeme nije od odgovornih niti trepnio.Hoce nas iseliti a svi poginuli u domovinskom ratu preko75% slavonci.E pa nece bas ici.Zivi bili pa vidjeli.

VL
DE
demokršćanin
17:52 12.02.2016.

Nekada je SLAVONIJA bila pojam za bogatstvo,a sve dosadašnje Vlade su je dovele na prosjački štap.Zadnji čavao udario je" najsposobniji" ministar Jakovina .

VL
II
Igor_Idol
12:03 16.02.2016.

Dragi pusti_otok, zato što je država do sada odje*avala komoru, a time i gotovo sve što su govorile firme.

VL
DU
Deleted user
14:58 12.02.2016.

slavonci , sada su 100% na vlasti koje ste birali , pa morete očekivati pomoć , samo se pitam na čiji račun. prvo treba namiriti dijasporu i crkvu , za dobro odrađen epp u i poslije izbora . ne vjerujemm da su istra , primorje i kajkavci spremni pomoći jer to su dokazani jugoslaveni , srbi , komunisti i tak. pljuc u ruke , naoštrite motike i probajte sami stvarati.

VL
DU
Deleted user
21:48 12.02.2016.

g. Burilovic predsjednik je HGK od pocetka 3/2014. Nakon 2 godine cudi se k'o pura .... kako je Slavonija zapostavljena i zamislite cak neki vazni projekti cekaju zbog papirologije?!? Pravo je pitanje zasto niste g. Burilovic VEC poduzeli radnje daa se stanje promijeni? Iduci puta na ovu temu oglasit ce se za 2 god. kad ga budu ispracali iz ugodne mu fotelje! Svi samo pricaju. Stanje se detektira, ali od provedbe kao i uvijek veliko NISTA! A narod se iseljava jer glad ne pita!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.