Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud javnosti
Povratak na članak

‘Poštenjak’ Milanović upao u Karamarkovu jamu

Milanoviću i Karamarku upravo je njihovo političko iskustvo bilo najveća prepreka promjeni političke paradigme, dok takvom prošlošću neopterećeni Plenković za sada s pokrićem može govoriti o novom političkom pristupu

Komentari 2

DU
Deleted user
09:26 19.07.2016.

Od svega je najčvršća teza o Milanovićevom nesmotrenom priznanju da Plenković unosi u politiku sadržaj, a ne podjele. Mada, od splitske rive je općepoznato tko je uopće unio tu vrstu podjela u hrvatsku politiku, odnosno u sjemenu zatro Tuđmanovu politiku pomirbe. Što se ostalog tiče, i financiranja dakako, Milanović nije upao nego nije ni izašao iz jame netransparentnosti. Ali nemojmo Plenkoviću pripisivati nadnaravne moći, promijeniti srž HDZ-a i mentalitet stranke je isuviše teško da bi se pokazalo, ako i uspije napraviti pomak, već na ovim izborima. Točno je, izgledni neuspjeh nije i neće biti njegova greška, ali teško je vjerovati da bi mu stranka oprostila neuspjeh. Vjerojatnije je da će tvrda struja jedva dočekati da izvrši protuudar i pomete ga s čela stranke. I onda smo opet na početku. Nažalost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.