Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun

Postavili barikadu i bacili kamen da zaustave pijane Zagrepčane

kamenje
Arhiv VL
30.06.2010.
u 16:09

Policija je utvrdila da se na Pagu dogodio pravi obračun mještana s pijanim vozačem i suvozačem iz Zagreba.

Zadarska je policija u nedjelju navečer oko 20.30 sati blizu Gorice na Pagu zatekla 25-godišnjaka krvave glave koji je sa 38-godišnjakom uz cestu zamjenjivao gumu na parkiranom automobilu. Baš tu dvojicu muškaraca policija je tražila zbog dojave mještana Gorice koji su policiji prijavili da su kroz raskrižje u selu bez zaustavljanja velikom brzinom prošli automobilom zagrebačkih oznaka.

Po dolasku u Goricu policija je utvrdila da se na Pagu dogodio pravi obračun mještana s pijanim vozačem i suvozačem iz Zagreba.
- Utvrđeno je da su mještani, koji su se u trenutku prolaska vozila kroz mjesto nalazili na cesti, vikali i mahali prema vozaču da se zaustavi, a on to nije nije učinio, već se na kraju ulice okrenuo i krenuo natrag prema državnoj cesti. U međuvremenu su nepoznate osobe na ulicu postavile nekoliko građevinskih blokova preko kojih je vozač prošao i oštetio vozilo.

Također je za sada nepoznata osoba bacila nepoznat predmet, najvjerojatnije kamen, u pravcu vozila i razbila staklo na mjestu suvozača koji je pritom lakše ozlijeđen  - kazali su u PU zadarskoj. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem 1,9 promila alkohola, a suvozaču je izmjereno 1,4 promila.

Vozač je prekršajno prijavljen, a prijave zbog narušavanja javnog reda i mira dobit će i ljudi koji su postavljali građevinske blokove na ulicu kao i onaj tko je kamenom ozlijedio suvozača i oštetio vozilo. No, njihov identitet još nije utvrđen. Protiv ostalih će mještana biti podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentara 19

NE
nettko
21:42 04.07.2010.

U međuvremenu su nepoznate osobe na ulicu postavile nekoliko građevinskih blokova preko kojih je vozač prošao i oštetio vozilo.NEPOZNATE OSOBE!!!!!!-a mi smo orangutani.............

Avatar Rubirosa
Rubirosa
16:39 30.06.2010.

Bravooooo,sad proglasite HAO Paglandija.......................;)

PL
pluki
09:12 01.07.2010.

To su domači koji studiraju u ZG, to jest dotepenci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije