Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Plenković: Agrokor je važan subjekt gospodarstva, nadamo se da će doći do pozitivnog razrješenja situacije

Zatvoreni dio sjednice na dnevnom redu ima 8 točaka.

Komentari 10

SI
siskic
10:31 16.03.2017.

a šta poduzetnici koji zapošljavaju 10 do 15 radnika i tako ukupno zapošljavaju cca 700 000 ljudi, i uredno podmiruju svoje obveze....nisu bitni ?dakle bitni su vam tajkuni koji su nas opljačkali početkom devedesetih u pretvorbi, isusali novac na privatne račune i sada ih porezni obveznici trebaju spašavati koji jedva da prežive. gadljivo. ko je todorić da nije stavljen na stub srama u poreznoj a nije plaćao pdv-e? šta je on izuzetak od ostalih smrtnika. užas u kakvom društvu i odnosima živimo.

VL
MK
MKGRA
10:36 16.03.2017.

pa ima imovine zapljeni prodaj i stvar riješena

VL
VI
VitoVrlina
11:36 16.03.2017.

sve sami "stručnjaci", od anemičnog Plenkija do velikog "financijskog stručnjaka" propalog Agrokora, našeg ministra financija! sramota!

VL
DU
dubravkai16
12:09 16.03.2017.

Jako važan zato ne plača PDV i to ministar Marić proglašava tajnom. Tko ga je ovlastio da pomaže ovog tajkuna koji uživa u blagodatima koje su mu omogučile sve Vlade. Sve firme je dobio za 1 kunu i sad je doveo sve do kraja, a sad bi ga politčari spašavali, spašavajte ga vi s svojim novcem. On je opsrbio sebe i nekoliko generacija. Ovrha, kao i našim jadnim blokiranim građanima, koje se blokira za 1000 kn, a ovaj dužan puste milione i država ne reagira. Neću niti ja plačati porez, pa da vidim Marića da li će i moj dug biti porezna tajna.

VL
LA
laptop
10:54 16.03.2017.

Treba pomoci covjeku siromah je. Ima jadni narod koji gladuje dok se ovi tajkuni razbacuju. Da je pravna drzava trebala bi mu sve oduzeti i postaviti covjeka koji bi radio za narod i drzavu.

VL
GO
gooniegoogoo
11:23 16.03.2017.

šta zovete Sberbank, EU nema alternative

VL
CI
cinbenik
11:43 16.03.2017.

Nista otpisi subjektu ,dug koji dugije drzavi i pomogao si........Netko je dobro isplanirao koja vlada mora biti u Hrvatskoj,sa ministrom finacija,kada Agrokor dodje u probleme..............ONI nisu smjeli,a sa MI cemo se lako dogovoriti................Pa ti isti su pomogli da Todoric ,pretvori i privatizira,za 1 kn,pa mu triba pomoci i da opstane,pa zasto onda Agrokor nije drzavana firma...........Mislim razumijem,puno zaposlenih,ali to je mogao napraviti samo u HDzedistanu,i sad ucjenjuje radnicima Hrvatsku,da pponovo pomaze HDZeistan................Koliko su izgledi za prezivjeti,nitko neprica..Neka proda za jednu kunu i nikom nista,namiri dug i eto,a drzav to kupši za jednu kunu.......

VL
CI
cinbenik
11:48 16.03.2017.

Rijesit ce to vojnonesposobni branitelj iz brisela,najmladji clan HDzea.............samo da "zadacu","razmotri","zalozi"...........i rezultati su tu........Pa on je judi moji napravi rast Hrvatske jos u predizbornoj kampanji,je Hrvatska rasla i imala rezultate....ma sta predizbornoj ,jos dok je bio u Briselu 2015 i prije cirkus Kanadjaninia......Pa ZNA SE ima ministra finansija,koji je takodje uspjesno napravio rast Hrvatske dok je jos bio u Agrokoru,a sda akad je otisao dosao pad Agrokora,a daj boze da tako nebude i sa Hrvatskom kada ode anemija.......

VL
SU
SUBARU
11:45 16.03.2017.

Bu to anemični vjerodostojno rješio s našim novcima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.