Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na prisavlju

Poslije 20 godina Denis Latin vratio se na čelo HTV-ova Dnevnika 3

latin
Boris Šćitar/PIXSELL
12.01.2013.
u 18:30

– Sadržajno je cilj da Dnevnik 3 i dalje bude jedna od relevantnih informativnih emisija koja će se baviti analizom dnevnih događanja i istraživačkim novinarstvom. Moj je zadatak da sve to dovedem na viši nivo, kaže Latin

Novi v.d. glavnog urednika Informativnog programa HTV-a Domagoj Novokmet, koji je funkciju preuzeo prije tjedan dana, počeo je uvoditi promjene. Prva je dovođenje Denisa Latina na mjesto glavnog urednika Dnevnika 3. Latin je u petak već održao prvi kolegij, a o svojem povratku u Dnevnik prvi put poslije 20 godina kaže:

– Sadržajno je cilj da Dnevnik 3 i dalje bude jedna od relevantnih informativnih emisija koja će se baviti analizom dnevnih događanja i istraživačkim novinarstvom. Moj je zadatak da sve to dovedem na viši nivo. Kadrovskih će promjena biti, ali prerano je govoriti o imenima – rekao nam je Latin. Kako neslužbeno doznajemo, još neko vrijeme i dalje će urednici i voditelji Dnevnika 3 biti Tončica Čeljuska i Edi Škovrlj. Back urednici ostaju Ankica Posavljak i Ružica Renić, a jedina novost jest da će im se na toj funkciji idući tjedan pridružiti Siniša Kovačić.

– Mogu samo potvrditi da sam s Denisom Latinom obavio razgovor – kazao je Siniša Kovačić, koji je s mjesta urednika Dnevnika 3 smijenjen lani u kolovozu navodno zato što je objavio sadržaj maila zbog kojeg je smijenjena ministrica zaštite okoliša Mirela Holy. Kako također neslužbeno doznajemo, upravo će Siniša Kovačić biti najjača urednička karika na koju se računa da će provesti predviđene promjene Informativnog programa HTV-a.

>>\'Po HTV-ovoj logici Škori i Bratošu moglo bi se dati i da vode Dnevnik\'

Komentara 22

HO
horton
20:19 12.01.2013.

Neovisno o tome je li netko ljevičar ili desničar, trebao bi cijeniti neke emisije ovog čovjeka jer se u njima borio protiv kriminala. Ovoj državi kriminal i korupcija su najveći neprijatelji.

GI
Glas iz Kontejenera
07:25 13.01.2013.

Cudilo me da ga Radman vec davno nije zvao. Pa ipak Latin je dokazan partijski borac i potreban nasoj JRT. Jos im fali par komesara kao Manolic i Boljkovac kao savjetnici.

FL
flegamtik
20:11 12.01.2013.

Dugo te nije bilo, Šeki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije