Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NPS-U DVA MANDATA?

Posavec odgovorio Čačiću: 'Taj čovjek je lagao građane sjevera Hrvatske'

Čakovec: Doček izbornih rezultata u stožeru Nezavisne platforme Sjever
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
17.04.2024.
u 23:27

Prema posljednjim neslužbenim rezultatima s obrađenih skoro 70 posto biračkih mjesta Nezavisna platforma Sjever osvaja dva mandata.

– Dobiti dva mandata u jednoj izbornoj jedinici, na jednom manjem području, mislim da je itekako veliki uspjeh i mislim da odražava jednu veliku podršku birača sjevera Hrvatske. Dva mandata pokazuju da  smo itekako iznenađenje izbora, što sam govorio i od prvog dana, da ćemo biti iznenađenje. Mnogi će se razočarati. Neki neće, ali mi nismo razočarani. To je naš politički početak – kazao je međimurski župan i čelnik NPS-a za Matija Posavec za Novu TV.

Posavec je tom prilikom odgovorio i na Čačićevu izjavu kako je glas za Sjever, glas za HDZ.

– Drago mi je da je to čak i rekao jer će ovi izbori, ovi rezultati, sve što će se događati, vidjeti koliko je taj čovjek lagao građane sjevera Hrvatske. Koliko je, zapravo, služeći se prljavom kampanjom, možda najviše štetio samom sebi. Dokazat će se ono što sam govorio u toj kampanji, da prljava kampanja, bacanje u blato nekoga da biste vi ušećarili nekoliko sitnih političkih poena, da će vam se, kao bumerang, vratiti u nekom trenutku i njemu će se to itekako vratiti. Mislim da su svi još uvijek onako oprezni i pod ručnom i da će pozivi, ako će ih i biti, uslijediti tek od sutra – kazao je Posavec.

FOTO: Od euforije do razočaranih lica: Pogledajte raspoloženja po stožerima nakon izlaznih anketa

Čakovec: Doček izbornih rezultata u stožeru Nezavisne platforme Sjever
1/15

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije