Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurocopter upozorava
Povratak na članak

Nedavno kupljeni helikopter ima grešku?

Istragu o tehničkim problemima potaknuo je pad helikoptera na klub u Škotskoj krajem listopada, pri čemu je poginulo osmero ljudi

Komentari 2

AR
argonaut11
20:09 19.12.2013.

Trebalo bi sad pitati skojevce tko je pobrao proviziju,naime...ti helikopteri novi koštaju oko 5 miljuna dolara a drugovi kupe rabljene i plate više od toga.Bajiću "dejstvuj" sad protiv svojih kompića jer ionako nećeš više biti na toj funkciji poslije ožujka.

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
17:30 19.12.2013.

Koliko je meni poznato, za svako zrakoplovno prijevozno sredstvo, vodi se ozbiljna knjiga korištenja (letenja). Kako se zna koliko kg po satu utroši svako takvo vozilo, jednostavno je vidjeti kad se treba natankirati. Ne vjerujem da netko gleda na pokazivač količine goriva i na taj način vodi brigu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.