Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
licemjerje

Poruka mladom paru da im nitko neće oduzeti sinčića bila je laž!

stanko i mateja (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/4
26.10.2011.
u 18:21

Koprivnički socijalci i dalje inzistiraju na udomljavanju Dorijana. Mateja i Stanko večeras su se vratili k njegovoj sestri u Koprivničke Brege u nadi da će se uskoro riješiti njihov problem.

To što je ministar Darko Milinović još prije nekoliko dana javno poručio Mateji V. (17) i Stanku Židovu (25) da im nitko neće oduzeti njihova jednomjesečnog sinčića Dorijana bila je samo jeftina politička floskula, pokušaj prikupljanja predizbornih bodova na muci mladih ljudi koje progone njegovi službenici. Takav se zaključak nameće zbog toga što koprivnički Centar za socijalnu skrb i dalje inzistira na Dorijanovu udomljivanju, s obzirom na to da nije povukao zahtjev za “ovrhu djeteta”. Doznajemo da je lažna bila i Milinovićeva tvrdnja da je koprivničkome Centru, nakon što je inspekcija navodno utvrdila velike propuste u njihovu postupanju prema Mateji i Stanku, oduzeta nadležnost nad njihovim slučajem. Točno je da je odlučivanje o skrbništvu preuzeo Centar u Križevcima, ali o osnovnom postupku – oduzimanju djeteta – i dalje odlučuje Sonja Petrović, ravnateljica koprivničkog Centra.

Ona je danas odbila ikakav razgovor. Već smo objavili da je njezina pozicija u predmetu oduzimanja djeteta upitna jer je osobno napustila troje vlastite djece, kako je to Večernjaku kazao njezin bivši suprug. Podsjećamo da S. Petrović cijelo vrijeme tvrdi da je Centru jedina briga Dorijanovo zdravlje te da ga želi oduzeti roditeljima jer se oni o njemu ne brinu kako valja. No tvrdnje da je Dorijan pothranjen i s krastama po koži kao notorne laži razobličio je nedavni pedijatrijski pregled.

Mateja i Stanko večeras su se vratili k njegovoj sestri u Koprivničke Brege u nadi da će se uskoro riješiti njihov problem. Kazali su da će se pokušajima nasilnog oduzimanja Dorijana oduprijeti tako što će dijete držati u naručju.

Ključne riječi

Komentara 156

XN
xnet0822
06:00 29.10.2011.

26.10.2011. u 21:26h Mihac™ je napisao/la: Eto to vam je budući zakon od SDP-a ako dođe na vlast da se lezbe i homići normalno žene a onda će normalne nazivati nenormalnima i oduzimati im djecu. Hebate pa tu je cijela obitelj i vidi se da ima djete od čega živjeti pa se pitam a zašto neoduzimaju djecu onima koji naštancaju njh po 10-12 komada nego im daju i stan od naših nofčeka, debelu socijalu, dječje dodatke, plaćaju im režije i još kaj je na kraju najbolje to su očigledne pjandure kaj tu lovu zapijeju, no njima djecu ne oduzima nitko... Jadna li je ova Država i s nama i sa zakonima i sa djelatnicima koji iskorištavaju zakone za svoje neke ciljeve. ------------------- Daj molim te ne lupetaj gluposti !

DA
darko9
09:06 27.10.2011.

sad bu du se upleli homići ilejzbe kaj se opet šikaniraju itd itd bljak

12
12345
01:54 27.10.2011.

Mislim da je vrijeme da Sonja podigne radnu knjižicu dok joj je još povoljan vitar , jer moglo bi biti vatreno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije