Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasila se sirena
Povratak na članak

Poplavljen centar Macinca, voda dotekla i do Črečana

U 24 sata palo je čak 95 litara kiše po metru četvornom, zabilježila je klimatološka stanica Nedelišće.

Komentari 1

VE
vezana
13:14 14.09.2014.

Jako tragično, osjećaj nemoći i jada..., žao mi je svih poplavljenih nedaj Bog većeg zla. Da li se nešto moglo učiniti preventivno-SIGURNO. No znajući tko nam sve ne sjedi u javnim poduzećima, gradovima, općinama... (Hrvatske vode, Međimurske vode, ŽUC,...) ne trebamo se čuditi ni nadati da će svi deti glave skupa i izvući pouke iz ove nedaće i učinit sve da se takvo što ne ponovi, ključna figura u svemu tome i pokretač projektat je ipak župan. Pitanje je kada budemo dobili Strategiju obrane od polava za Međimurje?!?!? Ukoliko postoji Strategija ili bilo kakav dokument za obranu od poplava, zašto nije dostupna preko portala?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.