Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
top 100
Povratak na članak

Popis najbogatijih Britanaca: I bez faksa su zaradili bogatstvo

Stotinu najbogatijih bez diplome “teško” je oko 17,9 milijardi funti. Među njima su Eric Clapton, Jamie Oliver...

Komentari 12

Avatar cluesblues
cluesblues
10:24 10.08.2011.

sta se tice zgrtanja love bez zavrsene skole, mislim da je hrvatska tu daleko ispred svih ostalih, ali ne zahvaljuci sposobnosti i marljivom radu tih bogatasa nego zahvaljujuci kamenjaskim vezama, korumpiranim politicarima i urodjenom lopovskom genu - soferi, skladistari, besposlicari, uglavnom i bez osnovne skole, nepismeni i bez ikakvov smisla za posal ili poslovne ideje, zgrnuli su prava bogatstva i to preko noci, uglavnom dok je vecina hrvata bila ili u rovovima ili u sklonistima, a sve uz blagoslov i pomoc najpokvarenije vladajuce klike koja je ikad vladala hrvatskom....

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:48 10.08.2011.

Kakve veze ima faks s bogatstvom ? To je prirodan dar i talent kao i smisao za slikarstvo ili glazbu. Naravno da ima i onih, kao kod nas, koji su politički podobni pa su se opernatili i kojima se išlo na ruku po tom pitanju ali to je drugi par rukava i nema veze s ovim prvima.

VL
AN
ankicascreiber
11:59 10.08.2011.

na faks se ne ide da bi se zgrnulo bogatstvo, vec da bi se radilo ono sto se voli, i da bi se dobila određena kvaliteta pogleda na svijet. Što ce Kerumu svo bogatstvo kada je glup, zatucan, i iskompleksiran do boli. Ako se vama ne sviđa vaš faks to je vaš problem. Ja iskreno ne mogu shvatit ljude koji godinama provedu studirajući gluposti kao pravo ili politologija.

VL
Avatar pauk
pauk
17:29 10.08.2011.

ti sigurno nikad nebus bil ovak bogat jer ovakve reportaze moze kupiti samo VL i hranit HR.narod.

VL
CU
cunt
02:19 11.08.2011.

probude se jugović lički,,,,,,,,,,,pogle sebe gurali su te u školu i kaj sad, jadan si kak si bil i u pučkoj školi,,,,,,,a kaj je s Bill Gates ima 6 fakulteta i to onih pravih, jugovičkih................

VL
21
21Century
16:41 11.08.2011.

Ovo je ko šlag na tortu domaćim poduzetnicima: i kod njih vrijedi pravilo \"uči što manje pa ćeš sigurno uspjeti u životu\". Pola njih je s naporom završilo i osmoljetku, a sve što znaju, kako i sami kažu, naučili su na ulici. No i to ima svoje posljedice: Hrvati, osim korumpiranih političara i polupismenih poduzetnika nemaju drugog izvoznog proizvoda.

VL
OB
-obrisani-
16:51 11.08.2011.

2 Albert Gubay ,David Gundlach ,Simon Halabi, Richard Hambro ,Sir Maurice Hatter ,Uri Heller,Eduardo Hochschild, Harry Hyams, Baron Anthony Jacobs ,Harvey Jacobson ,Abe Jaffe,Baron Stanley Kalms, Uzi Kattan, Daniel Katz ,Jason Kay ,Philip Kaye ,Adam & Samuel Kaye ,Robert Kauffman,n, Nasser Khalili, David Kirch, Laurence Kirschel, Alexander Knaster, Mark Knopfler,Fred Koch ,Mathias Kraus ,Nick Leslau ,Lev Leviev ,Don Lewin ,Bernard Lewis,Joseph Lewis ,Lev Leviev ,Richard/Ian Livingston ,Anthony Lyons, Jonathon Lyons ,Stephen Marks, Zvi Meitar ,Michael Moritz, Simon Morris ,Henry Moser, Sam i Alisa Moussaieff ,Douglas Myers, Leo Noe ,Eyal & Sammy Ofer ,Nicky Oppenheimer, Nicholas Oppenheim ,Ralph Oppenheimer ,Ruth Parasol ,David Pearl ,Mark Pears, Viscount Petersham ,David & Simon Reuben ,Sir John Ritblat ,Gordon Roddick, Gerald Ronson , Andrew Rosenfeld , Baron Jacob Rothschild ,Sir Evelyn de Rothschild, Nat Rothschild, Stephen Rubin ,Baron David Sainsbury ,Charles & Baron Maurice Saatchi, Lily Safra ,Vidal Sassoon ,Jody Scheckter ,Sir Bernard Schreier ,David Segal ,Ephraim, Shahmoon ,Eduard Shifrin ,,Eugene Shvidler ,Peter Simon

VL
OB
-obrisani-
16:52 11.08.2011.

3 Sir Martin Sorrell, Baron Leonard Steinberg ,Mark Steinberg ,Benny Steinmetz ,Lawrence Stroll , Sir Alan Sugar, Tony Tabatznik ,Michael Tabor, Robert/Vincent Tchenguiz, Harold Tillman, Bruce Wasserstein ,Charles Wigoder ,Jonathan Woolf, Poju Zabludowicz,Eddie/Sol Zakay ,Arnold Ziff ,Stephen Zimmerman

VL
OB
-obrisani-
16:55 11.08.2011.

u 11:59h ankicascreiber je napisao/la: Što ce Kerumu svo bogatstvo kada je glup, zatucan, i iskompleksiran do boli. >>>>>>>>> Najvaznije je da si ti pametna, ne zatucana i bez kompleksa.

VL
OR
orisis
10:14 13.08.2011.

udarac svog zhivota sam dobio kad sam upoznao beduina koji je s 18 godina i 4 razreda osnovne i dozvolom za bager sagradio dvokatnicu i imao dva auta: jedan Jeep i hondu...Treba biti greedy iliti pozhrtan i onda imash: kuchee ,aute ,zemlje ,lokale postaviti odgovorne i onda se novac briga za samoga sebe..

VL
Avatar cro1com
cro1com
07:51 14.08.2011.

Ja vjrujem da svak ima tocno toliko koliko i zasluzuje inace da mislim drugacije nebi dobro spavao i zivcirao bi se a to je najveca glupost. To jeli neko ide na fakultet treba da bude osobna stvar kao i religija,, to nebi trebalo imati veze sa kolicinom novca sto covjek ima . Na kraju krajeva sve je to posljedicno kako sijes tako zenjes. :)

VL
2X
2Xgeneral
13:11 21.08.2011.

DA, samo ONI NISU DRŽAVU UPROPASTILI i sigurno su platili svaki peni POREZA!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.