Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema poskupljenja

Popijač predložio, a premijerka odbila poskupljenje struje od 10%

kosor, popijač (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
29.07.2010.
u 23:10

Premijerka Kosor je ocjenila kako sada nije vrijeme za poskupljenje struje.

Ništa od poskupljenja struje! Ministar gospodarstva Đuro Popijač potvrdio je večeras u emisiji Otvoreno kako je njegovo ministarstvo na zahtjev HEP-a danas Vladi predložilo poskupljenje struje od nešto manje od 10 posto, ali je premijerka Jadranka Kosor to odbila.

- Premijerka je ocjenila kako sada nije vrijeme za poskupljenje struje budući da je HEP imao dobit od gotovo milijardu kuna i da je poplaćao sve svoje obveze - rekao je Popijač dodajući da se on kao ministar gospodarstva nada da će se u narednom razdoblju taj zahtjev opet razmotriti budući da HEP-u slijede investicije od tri milijarde eura. Popijač je također ustvrdio i da se ne razgovara o privatizaciji HEP-a iako se u kuloarima potiho nagađalo kako slijedi prodaja jednog velikog javnog poduzeća.

Ključne riječi

Komentara 62

Avatar ljutatrava
ljutatrava
00:39 30.07.2010.

@ rubix ..točno to,potpisujem svaku tvoju riječ...sada se prave fini a kada prođu izbori...neću ni razmišljati..nedaj bože opet ovoga zla od HDZ-a.

CR
crodal
01:07 30.07.2010.

Pa ovaj majmun je njen ministar . Slab dogovor, jako prozirna namjestaljka. Pripreme za izbore .

RE
returnofTito
23:39 29.07.2010.

Jadranka sad u ovom nakaradnom clanku ispada kao spasitelj hrvatskog naroda od poskupljenja struje. Ali zato ce puno toga drugog poskupjeti dok se mi divimo Jadranki na tako velikoj brigi za \'hrvatski narod\'. Vec dobro uhodana sema. PLJUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije