Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUBREG ZA POSAO

Talijan ponudio bubreg na internetu

internet policija
18.08.2010.
u 13:55

Službenik u talijanskoj regiji Furlaniji-Julijskoj krajini na internetu je na "prodaju" ponudio svoj bubreg. Udinska je poštanska policija odmah uklonila taj oglas.

RIM – Izgubio je posao i na internetu ponudio jedan bubreg u zamjenu za zaposlenje ili 100.000 eura. Njegovu je ponudu udinska poštanska policija odmah uklonila jer je zabranjeno prodavati ljudske organe, pa i vlastite.

Policija, koja svakodnevno motri internet, otkrila je na lokalnoj stranici  da je čovjek od 52 godine, koji je bio u upravi jedne privatne tvrtke u regiji, gdje je u svibnju prošle godine zbog ekonomske krize dobio otkaz kao posljedicu ekonomske krize, bio voljan prodati dio svoga tijela. Nakon što je uzaludno tražio novo zaposlenje i nakon brojnih oglasa u kojima je nudio svoj rad, čovjek se odlučio ponuditi i svoj organ. Policija je utvrdila kako je njegova ekonomska situacija poslije gubitka zaposlenja bivala sve težom.

Nakon što je izgubio posao otvorila se i teška obiteljska kriza pa ga je i žena napustila. Poslije rastave ženi je pripao stan, kao i briga za dvoje djece mlađe od 20 godina, koja još studiraju. Čovjek se morao odseliti iz obiteljskog stana i iznajmiti malu garsonijeru, a kada je potrošio i malo ušteđevine koju je imao, ponudio je dio svoga tijela u zamjenu za neki posao ili 100.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar žutinjo
žutinjo
14:33 18.08.2010.

ooo skupo brate..ima i jeftinijih i mlađih bubrega..hehe! =)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije