Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KORANI

VIDEO Pontonski most u Karlovcu otkačio se i zaplovio, vatrogasci i HGSS spriječili sudar: 'Morao se dogoditi veliki kvar'

U Karlovcu se otkačio pontonski most, zarotirao se i počeo plutati prema starom drvenom mostu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/13
18.11.2022.
u 20:47

"Ovo smo privremeno samo učvrstili da ne udari u drveni most" objasnio je Miroslav Rade

U Karlovcu se danas pontonski most na rijeci Korani otkačio, zarotirao, te počeo ploviti prema starom drvenom mostu. Brzom reakcijom pripadnika HGSS-a i JVP-a Karlovac, situacija je stavljena pod kontrolu.

"Most se otkačio s pozicije na kojoj je usidrern i spustio se 150 metara nizvodno, ispred drvenog mosta smo ga sajlama privezali i učvrstili", rekao nam je Miroslav Rade, zapovjednik javne vatrogasne postrojbe Karlovac.

"Ovo smo privremeno samo učvrstili da ne udari u drveni most" objasnio je, dodajući kako se nadaju da će provizorno rješenje držati dok se ne bude moglo krenuti s popravkom.

Rade ističe kako je ovo prvi put da se nešto ovakvo događa s mostom na Korani. "Od kad je popravljen nakon Domovinskog rata i postavljen novi ovo je prvi put da se ovo dogodilo. Morao se dogoditi veliki kvar ili pucanje sajli", odgovorio nam je na pitanje jesu li ovakvi problemi česti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neberemed
21:32 18.11.2022.

a valjda otkvačio,osim ak je karlovac u srbiji?

Avatar mustafa2
mustafa2
20:52 18.11.2022.

strucnjaci ga postavili a jos veci strucnjaci odobrili upotrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije