Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet u policiji

Ponovno privedeni Antun Crlenjak i Davor Vlajčević

antun crlenjak
Goran Stanzl/PIXSELL, arhiva
19.03.2012.
u 20:55

Dvojac je u studenom prošle godine već bio priveden u sklopu istrage o Kamenskom

U zagrebačku policiju poslijepodne su privedeni bivši direktor tvrtke Kamensko Antun Crlenjak i Davor Vlajčević, suvlasnik tvrtke Vilinske poljane, javlja HRT.

Oni su u studenom prošle godine već bili privedeni u sklopu istrage o Kamenskom, te zbog sumnje u zloporabu položaja prilikom trgovanja dionicama tvrtke Dalta.

U listopadu prošle godine Crlenjaku je zagrebački Županijski sud potvrdio prvostupanjsku presudu kojom je kažnjen sa 50 osobnih dnevnih dohodaka, odnosno sa 21.666 kuna jer nije na vrijeme pokrenuo stečaj u Kamenskom.

Komentara 2

LU
Lujo123
22:07 19.03.2012.

Kad bi bilo pravde u ovoj jadnoj zemlici ovi bi lupeži seli na električni stolček . Kamensko je bila firma kojoj sam skidal kapu i našli se lopine i uništili ju. Užas!

Avatar Svećenik
Svećenik
23:32 19.03.2012.

Da vilinske poljane.... Firma se bavi :\"Djelatnost: 01.43 Uzgoj konja, magaraca, mula i mazgi (NKD 2007), 01.22.2 (NKD2002)\" Bit će da vječiti član uprave u svim prljavim rabotama od 91 na ovamo, ninoslav pavić stvarno misli da smo svi mi magarci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije