Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz beograda u split

Ponovno kvar na zrakoplovu Croatia Airlinesa, ostao na zemlji

croatia airlines,zrakoplov,avion dash
Borna Filić/PIXSELL
30.09.2013.
u 17:39

Tijekom obavljanja sigurnosne provjere prije polijetanja primijećena je indikacija kvara na motoru, kažu iz Croatia Airlinesa

U samo nekoliko dana zrakoplovna kompanija Croatia Airlines zabilježila je treći kvar na jednom od svojih zrakoplova.

Let Croatia Airlinesa iz Beograda za Split, koji je trebao poletjeti u 15.45 sati, otkazan je zbog indikacije kvara na motoru, potvrdila je Ksenija Žlof, glasnogovornica Croatia Airlinesa.

– Tijekom obavljanja sigurnosne provjere prije polijetanja primijećena je indikacija kvara na motoru te je let iz preventivnih razloga otkazan. Nije riječ o incidentu jer je avion bio na zemlji i nije još poletio. Naše tehničke ekipe upućene su u Beograd kako bi provjerile o čemu je riječ – rekla je Žlof.

Putnici su autobusima upućeni prema Zagrebu, odakle bi u večernjim satima redovitom linijom trebali krenuti u Split.

>>Zrakoplov CA koji je letio za Rim morao se vratiti u Split!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije