Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
twitter zatrpan

Ponovno je radila 'Božja ruka': Papu uspoređuju s Maradonom '86.

Diego Maradona
Foto: Pixsell
1/3
14.03.2013.
u 08:33

"Novi papa je Argentinac? To objašnjava neke stvari", "Napokon će Argentinci imati pravu Božju ruku", samo su neke od objava na Twitteru nakon proglašenja novog pape.

Ponovno je radila "Božja ruka", i to, ako je suditi po objavama na Twitteru, tijekom glasovanja za novog papu. Naime, ta društvena mreža odmah nakon objave imena novog pape zatrpana je objavama da je argentinski kardinal na mjesto pape došao uz pomoć "Božje ruke", isto kao i kada je 1986. godine kontroverzni nogometaš Diego Maradona na svjetskom prvenstvu zabio gol Englezima.

"Novi papa je Argentinac? To objašnjava neke stvari", "Napokon će Argentinci imati pravu Božju ruku", "Nova Božja ruka je u kući", samo su neke od objava na ovoj društvenoj mreži.

Sve o novom papi Franji čitajte u našem specijalu

Komentara 1

DR
draško
11:20 14.03.2013.

maradona je velik čovjek i on nije pljuvao papu nego je samo rekao da vatikan leži na novcu dok diljem zemlje ljudi gladuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije