Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodan susret

Ponosni vlasnik redovito na uzici šeta šest metara dugog pitona

piton u šetnji
Reddit
29.08.2012.
u 19:12

Vlasnik pitona ima i svoj YouTube kanal na kojemu je objavio i video na kojemu najnormalnije objeduje dok hrani svog ljubimca živim piletom

Svakoga dana viđamo vlasnike životinja u društvu svojih ljubimaca i nije neobično vidjeti ih kako se opušteno šetaju ulicama gradova i sela, ali sve to pada u vodu kada je na uzici šest metara dug burmanski piton.

Neobičnu šetnju vlasnika i njegovog ljubimca zabilježio je znanac vlasnika i objavio fotografiju na Redditu nakon čega je vlasnika pitona zadesila neočekivana slava. O njemu i njegovom ljubimcu pišu gotovo svi svjetski mediji, a saznalo se kako vlasnik pitona ima i vlastiti kanal na YouTubeu, prenosi Huffington Post.

I zamislite što osoba koja šetnju sa šest metara dugim pitonom smatra uobičajenom postavlja na svoj YouTube kanal. Među njegovim videima tako se može naći i jedan na kojemu najnormalnije objeduje dok hrani svog ljubimca živim piletom.

Poznanik koji je objavio fotografiju vlasnika pitona nije objavio gdje se ova \"uobičajena\" šetnja odvija, ali mnogi komentatori fotografije pretpostavljaju da je mjesto radnje negdje u američkoj saveznoj državi Idaho gdje bi vlasnik pitona zbog ovakvih \"egzibicija\" mogao biti i uhićen.

Ključne riječi

Komentara 6

RE
@rea
20:03 29.08.2012.

Jedino lijepo na fotki, husky. Prekrasan. A ostalo, pošemereno. Zmijoljubitelj je ili impotentan, ili mu fale centimetri. Pa nemoć nadoknadjuje na takav, zmijski, način.

PA
papicdu1
20:05 29.08.2012.

nije haski nego aljaški malamut

RE
@rea
20:14 29.08.2012.

20:05h papicdu1 je napisao/la: _______________ U pravu si. Ja sam imala huskyja, manji su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije