Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodjela nagrada
Povratak na članak

'Ponos Hrvatske' – Dubravki Glavaš ponudili posao u Jamnici!

Dodjela nagrada "Ponos Hrvatske" održala se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a 24 heroja koji su se istaknuli svojom humanošću izabrao je četveročlani ocjenjivači sud.

Komentari 26

IS
Iskra1347
09:08 20.01.2014.

Gosp. Lopov - tebi je to glupost meni je to požrtvovnost. Za drugoga je "pojela metak" da se tako izrazimo. S obzirom da prema tvom komentaru mogu zaključiti da ti takvo što ne bi nikad napravio, mogu zaključiti i da je kod tebe prisutan kronični manjak empatije i briga za druge ljude oko tebe. Ono što je ona napravila, malo tko bi danas napravio (zbog jelte situacije vezane uz nalaženje posla) i smatram to vrlo plemenitim i požrtvovnim činom. A što se tiče interesima očuvanja firme, produktivnosti - bla bla bla, danas firme ne cijene dobrog radnika, nego se očekuje da ćeš ti ili bilo tko drugi krvariti za firmu kao da je tvoja vlastita. E pa nije! Ti kao i svatko drugi tko radi za nekoga radi za plaću. Ako netko nije kvalitetan radnik, onda se to odmah vidi i takav zaslužuje otkaz, ali ako se dijele otkazi jer firma nema novaca, to je vrlo rijetko "zasluga" radnika, već drugih faktora. A onda se otkazi dodjeljuju bilo kome, nevezano o kvaliteti radnika (kao što je bila situacija u ovom slučaju). To se dokazuje činjenicom da je majka s početka priče i dalje zaposlena u istoj tvrtci. Dakle očito je i ona kvalitetan radnik.

VL
Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:42 20.01.2014.

Predlažem da se pokrene izbor za "Sramotu Hrvatske" prema istim pravilima. Prvo, konkurencija je puno veća nego za "Ponos Hrvatske" i borba bi bila neizvjesna sve do finala. Barbara i Duško bi to mogli lijepo voditi kak vode onaj morbidni "Ples sa zvijezdama". Imali bu skupine, ispadanja i prolaske u polufinale i finale. Jedino kaj bi bilo dost teško dorediti rok jer se stalno pojavljuju novi kandidati koji prednjače.

VL
SO
Soljženicin
10:09 20.01.2014.

čestitam.

VL
KA
kafka
10:41 20.01.2014.

Da vidimo ugovor o zaposlenju !! Mnogi su Dubravki 'nudili' posao i ranije. .

VL
DU
Deleted user
09:35 20.01.2014.

a zasto moj kandidat nije dobio nagradu....??? drug malo ustasa malo antifasist, dozivotni bivsi je dva mandata svojim vicevima nasmijaovao kretene koji su glasali za njega.... pa to stvarno nije u redu....cime je sve zaduzio ovu zemlju mogao bi nabrajati do sutra....od svjedocenja protiv vlastite drzave u Hagu, otvaranje arhiva stranim spijunima, kemijanje sa finskom patrijom, kemijanje sa nasickom cementarom, uhljebljivanje cerkice u izmisljene firme, kupnjom stanova, financiranje svojih kampanja....itd. itd ...

VL
DU
Deleted user
10:57 20.01.2014.

Zašto se sprdate iz građana koji su spasili nečji život ili su se na neki drugi način žrtvovali??? Zar Vas proždire ljubomora. Zar morate nekom pakostiti da bi se bolje osjećali. Hej ljudi, gdje je nestala Vaša ljudskost.

VL
OB
Objektivno...
10:49 20.01.2014.

Svaka pohvala Jamnici... Još kada bi firme na takav način zapošljavali i zviždače... Zašto se ne donese zakon da osim branitelja prilikom zapošljavanja imaju prednost i zviždači? Pogotovo oni koji su dobili otkaz zbog otkrivanja nepravilnosti u sustavu...?

VL
Avatar Azriel
Azriel
10:01 20.01.2014.

Fuj, gadi mi se Agrokor. Naime da su namjere Agrokora plemenite i humanitarne, odmah bi joj ponudili posao, čim je dala otkaz kako bi zaštitila kolegicu samohranu majku. Ali tada bi se malo pisalo o tome. Ovako je ispao velikii show i reklama za Agrokor. Fuj gadi mi se.....

VL
SA
SAKALAB
07:24 20.01.2014.

kli

VL
Avatar fijolica
fijolica
11:09 20.01.2014.

Bravo za Jamnicu!

VL
Avatar likka
likka
13:50 20.01.2014.

PR-ovci u Agrokoru su odradili odličan posao

VL
NA
narod1
14:50 20.01.2014.

Eh kada bi se političari ugledali na gospođu. Da ustupe mjesto potrebnijma krenulo bi nam jer ovi novi iz naroda ne bi mogli bit gori

VL
KA
karambita
21:52 20.01.2014.

Ovo je sramota za drzavu da su ljudi dovedeni u corsokak

VL
Avatar airbizz
airbizz
13:30 20.01.2014.

drago mi je da je gospođa glavaš dobila posao,ali korporativna politika nema nikakve veze sa humanošću.malo je poduzeća(uglavnom su to male firme)koje bi uzele ljude poput gospođe glavaš samo zato što imaju ljudskost i veliko srce za druge.

VL
AA
aabbcc
13:35 20.01.2014.

..koja je žrtvovala svoj posao ____ Ovako se i mi u Grnoj Gori zrtvujemo samo niko da nas pohvali .. : ) : )...

VL
SA
santos008
07:45 20.01.2014.

Lako joj je bilo pobjediti kad su ovakvi rjetki,hajmo birat ''Ruglo Hrvatske'',gdje je konkurencija kud i kamo veca.

VL
BL
Blekpanther
15:18 20.01.2014.

Zasto pokretati izbor za Sramotu Hrvatske kad je prije dvije godine Hrvatska sramotno izabrala a i danas oni tada izabrani su najpopularniji!

VL
LO
lokun
09:47 20.01.2014.

Koji cirkus,sprdačina. Zamislite poslodavca daje otkaz samohranoj majci kojoj je to jedini izvor preživljavanja a ne ovoj slobodnoj curi koja živi kod roditelja. Cirkus i onda kao ona djea otkaz da nesretna žena s kojom se poigrala i sudbina i poslodavac mogla preživjeti. Tko je poslodavac, gazda zašto njega nitko ne spominje, OČITO JE DOGOVOR u pitanju, nitko ne spominje poslodavca koji se poigravao sa ženom. Očito je dogovor u pitanju, zamislite NITKO GA NE RAZAPINJE nitko o njemu ne piše, po kojem to pravu može potjerati samostalnu majku jedinu hraniteljicu obitelji a ovakve "heroine" ostaviti na poslu. CIRKUS i ništa više. Izmislite neku bolju priču i zabavljajte narod. SMIJURIJA živa, junakinja, herojina ha ha ha ha ha ha ha

VL
LO
lokun
09:52 20.01.2014.

Baš izabrao ženu s kojom se poigrala sudbina i njoj dao otkazm. Sve je to dogovor, na ovom svijetu NIŠTA SLUČAJNO NIJE. Zamislite junakinje ustupila joj svoje tradno mjesto, smijurija živa i gazda sve to mirno promatrao, ZA MENE JE JE JUNAČINA POSLODAVAC KOJI JE NESRETNOJ ŽENI DAO OTKAZ, ha ha ha smijurija i ništa više cirkus. Evo s čime oni zabavljaju narod i troše NAŠ NOVAC. Ovaj događaj košta porezne obveznka da bi mogao zaposliti deset "HEROINA". Šprdačina, crkus

VL
AA
aabbcc
09:00 20.01.2014.

'Ponos Hrvatske' ____Lijepo je da je dobila posao ali ponos ne moze biti Glupost : - Pokazati nezainteresovanost za svoj posao i ponuditi otkaz. - Ugroziti, pametovati direktorovu odluku koji je postupio u skladu sa svojim obvezama, interesima ocuvanja firme,e, produktivnosti, dobiti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.