Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKO GRADSKO VIJEĆE

Poništena odluka o pres kontejnerima u Spinutu, mještani oduševljeni: 'Organizirat ćemo neku feštu'

Split: Prosvjed stanovnika splitske četvrti Spinut protiv izgradnje pretovarne stanice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
23.03.2023.
u 13:34

Stanovnike Splita ushitio je ovaj preokret situacije, a sve im je potvrdio predsjednik kotara Spinut Luka Kovač Levantin

Odluka o postavljanju pres kontejnera u Spinutu u Splitu poništena je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća. Stanovnike Splita ushitio je ovaj preokret situacije, a sve im je potvrdio predsjednik kotara Spinut Luka Kovač Levantin.

- Gotovo! Točka je usvojena na Gradskom vijeću! Pobjeda! Odluka o pres kontejnerima je povučena! Hvala vam i bravo svi! - objavio je u grupi 'Svi mi iz Spinuta'.

Kasnije je za Slobodnu Dalmaciju komentirao i odluku. - Zadovoljan sam zbog ove odluke i vjerujem da su građani presretni! Hvala svima koju su glasovali i ovo je veliki dan za nas! Nismo željeli kontejnere, organizirali smo prosvjede, imali smo peticiju, naš stav je jasan - poručio je. - Jasno i glasno sam uvijek bio protiv ove odluke. Na PR spinove Ivice Puljka neću reagirati, meni je savjest čista i zadovoljan sam što se ovo napokon riješilo - dodao je.

Na pitanje hoće li u Splitu uslijediti fešta, Kovač Levantin je se nasmijao. - Ovo se ne događa svaki dan. Vjerujem da ćemo nešto organizirati - kazao je. Ivica Puljak komentirao je također ovu odluku, navodeći kako se s njome ne slaže. - Gradsko vijeće je donijelo odluku da se poništi odluka o pres kontejnerima. Ja se ne slažem, ali mi ćemo svaku odluku poštivati. Žalosti me što su se građani huškali. Ne bi bilo dobro da ostane dojam u javnost da su pres kontejneri problem. Političari koji su donijeli ovu odluku su populisti. Građani su sve bolji i odgovorniji - poručio je Puljak.

>> VIDEO Puljak iz svog džepa mora platiti 100.000 kn: Ovo je političko zastrašivanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije