Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva gesta

Pomogao prijatelju: Ovčar staforda koji je šepao dogurao do bolnice

višnja matevž
Daniel Kasap/PIXSELL
18.01.2013.
u 20:53

Kada su psi došli do bolnice, medicinska sestra pozvala je azil za nezbrinute životinje u Dumovcu

Zagrepčanka Višnja Matevž (57) s 24 sata podijelila je priču o odanosti i solidarnosti između dva psa - jedan je ovčar staforda, koji je zbog ozlijeđene šape jedva šepao, dogurao do bolnice Rebro. 

- Hodala sam za njima korak po korak. Nisam mogla otići, a da ne vidim kako će završiti ta dirljiva priča - rekla je Višnja.

Kada su psi došli do bolnice, medicinska sestra pozvala je azil za nezbrinute životinje u Dumovcu, čiji je kombi odveo ozlijeđenog psa.

>> VIDEO Psić se boji sići, pogledajte tko mu je pomogao

Komentara 5

LA
Lavica7
21:26 18.01.2013.

Hvala sto ste s nama podijelili tako dirljivu pricu.

PR
propalismoFranjoskroz
21:33 18.01.2013.

da se kladimo da će sutra i Bandić dogurat sa svojom njuškom bar jednog psa do bolnice......

MA
macor
21:55 18.01.2013.

Jako dirljiva prica. Pozvala azil i oni odpeljali jadnog cuku. Mozete zamisliti sta se dogodilo snjim. Ja bi tog cuku prvo odveo tamo gdje ce mu odmah pomoci u svojoj boli. I na svoj racun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije