Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rotary klub Zagreb Maksimir
Povratak na članak

Pomoć mještanima županjske Posavine što su stradali u poplavama

Uz to posebno je istakao i izgradnju dječjeg igrališta u Strošincima. S ciljem dalje pomoći mještanima poplavljenim sela županjske Posavine potpisan je i ugovor s SOS Dječjim selom Ladimirovci koji će nastaviti s pružanjem psiho socijalne pomoći djeci i obiteljima u ovome dijelu Hrvatske.

Komentari 5

KA
kajinx
13:27 29.11.2015.

Pomoć mještanima županjske Posavine što su stradali u poplavama. Molom vas dajte nekom pučkoškolcu da ovo napiše gramatički pravilno.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:29 29.11.2015.

... koji su stradali...

VL
OB
Objektivno...
15:19 29.11.2015.

... a da još malo zovemo 060 9011 pa da to Crveni križ oroči i ljudima podijeli kad im stvarno bude trebalo... Da pričekamo da nas naša politička vrhuška putem HTV u prime timeu pozove da zovemo i zovemo --- Vidim na internetu da jedan tajnik jednog Crvenog križa u jednoj EU zemlji ima godišnju plaću od samo 95.000 eura. Ali zato nema nikakvog bonusa na tu plaćicu. Neka stanovnici Gunje to pomnože sa tečajem eura pa će vidjeti koliko taj humanitarac zaradi. Ovi ispod njega imaju puno manje godišnje plaće. Od 60.000 do 80.000 eura. Samo. da se ponovo rodim išao bih u rednju humanitarnu školu i upisao humanitarni fakultet. Isplati se

VL
DH
dalibor.hren
16:56 29.11.2015.

Sad je pravo vrijeme za klackalice i tobogane. Jedini problem mogli bi biti komarci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.