Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Polom oduzeo prednost motociklu, u padu teško ozlijeđena Talijanka

policija
08.08.2010.
u 22:44

Zbog izazivanje prometne nesreće protiv vozača pola bit će podnesena kaznena prijava.

Danas prije podne u Senju, na Jadranskoj magistrali Ulica Filipa Vukasovića, teško je povrijeđena jedna talijanska državljanka. Jedan vozač iz Zlatar Bistrice (24) uključivao se polom s parkirališta na glavnu cestu, a nije propustio vozila koja su zadržavala smjer kretanja.

Zbog toga je udario u talijanski motocikl ducatti kojim je u pravcu juga upravljao talijanski državljanin (33). Nakon udara vozač i talijanska putnica (31) pali su s motocikla i udarili u riječki osobni automobil marke alfa romeo kojim je iz suprotnog smjera upravljao Riječanin (42) koji je na svu sreću uspio zaustaviti vozilo prije nesreće.

Ipak je Talijanka dobila teške tjelesne povrede i zadržana je na liječenju u KBC Rijeka. Zbog izazivanje prometne nesreće protiv vozača pola bit će podnesena kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
09:22 09.08.2010.

TALIJANSKI\"BOSO\"GENERATOR YOYOpet SSE RASPUCAO. ..GREEN POWER. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije