Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U godinu dana

Poljski poljoprivrednici više od 1800 puta pokušali prevariti EU

poljoprivreda
17.09.2013.
u 22:53

U najviše slučajeva poljoprivrednici su navodili da imaju više zemlje nego što stvarno posjeduju kako bi dobili više novca iz fondova.

Poljski dnevni list Rzeczpospolita napisao je, pozivajući se na interne dokumente poljskog državnog odvjetnika, da su poljoprivrednici u toj zemlji 2012. godine čak 1812 puta lagali u dokumentima za dobivanje novca iz fondova Europske unije, piše EUObserver.

Poljski poljoprivrednici su 2012. godine iznijeli više lažnih podataka u dokumentima nego 2010. godine, kada je taj broj bio oko 1500. U najviše slučajeva poljoprivrednici su navodili da imaju više zemlje nego što stvarno posjeduju kako bi dobili više novca iz fondova.

>>Moderan grad ne može bez živog sela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije