Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUTNI OTMIČARI

Poljska: Udarcem u glavu oborili majku pa joj oteli bebu iz kolica

kolica
Arhiv VL
28.01.2012.
u 22:25

Majka je izjavila kako ju je pratio nepoznati muškarac koji joj je prišao s leđa te je oborio udarcem u glavu. Kada se osvijestila, bebe više nije bilo.

Poljska policija od utorka traga za šestomjesečnom Magdom koja je oteta iz dječjih kolica nakon što je njena majka tijekom šetnje pala u nesvijest.

Kako prenosi AFP, beba je oteta u središtu grada Sosnowieca a policija je nakon bezuspješne višednevne potrage ponudila novčanu nagradu od 9000 kuna za svaku informaciju o djevojčici.

Majka je izjavila kako ju je pratio nepoznati muškarac koji joj je prišao s leđa te je oborio udarcem u glavu. Kada se osvijestila, bebe više nije bilo. Cijeli su incident i zabilježile kamere u parku.

Nadležni pretpostavljaju da je Magdu oteo neki par koji ne može imati djecu te se nadaju kako je djevojčica živa i zdrava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije