Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Politička elita samo u fondovima Europske unije vidi spas za prosperitet Hrvatske

Padom komunizma ništa se nije promijenilo. Država je do danas ostala najveći poslodavac i to je najveći problem naše sadašnjosti i budućnosti

Komentari 8

Avatar Lutkica
Lutkica
21:02 12.10.2015.

kada privatni sektor postane jači od javnog, eee onda će se stvari početi puno brže mijenjati

VL
DU
Deleted user
21:42 12.10.2015.

moram reagirati..ma o kojoj eliti..ti pises..ma nemoj me nasmijavati..

VL
ŽU
žuti
09:17 13.10.2015.

Gospon Despot možet li objaviti u kojem je stadiju porezna prijava protiv Vaše izdavačke firme zbog neplačenog poreza, i da niste možda u Poreznoj dobili nalivpero kojim pišete kolumne otkako je prijava podnešena? Hvala unaprijed na Vašem ljubaznom odgovoru!

VL
Avatar GERO2
GERO2
18:33 12.10.2015.

Ova predizborna kampanja je koce bolje slagati za sto vise glasova!

VL
Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
12:59 12.10.2015.

Žalosno je ali istinito, tijela lokalne uprave pretvorila su se u Info pultove Fondova EU. Koji god projekt donijeli, bez obzira na njegovu vrijednost i cijenu prvo što ćete začuti je: "Da, projekt je zanimljiv, jeste li pokušali preko fondova EU?"! Država ne može naprijed jer se niti ne trudi pogurati neki projekt bez obzira što ne treba investirati milijune, već nekoliko desetaka tisuća kuna. S druge pak strane, sugovornici su (iz javne uprave) mahom informatički diletanti koji ne znaju otvoriti i poslati e-mail. Budući naši ministri (Turizma) osobno ne otvaraju e-mailove, već to čine tajnice, moja je preporuka dogovarati poslove s tajnicama, budući su one upućenije i one odlučuju što će ministru doći na stol. Isto iskustvo imam i s ministarstvom zdravstva. Dolazim do zaključka da su ministri sami sebi dovoljni i najpametniji. S druge pak strane opozicija glumi razumijevanje dok ne dođu na vlast pa opet kontaktiraš nadobudne balvane koji ne razumiju o čemu im pričaš.

VL
AN
anticenzura
23:41 12.10.2015.

Premijer Milanovic je pristojan i solidan Vodja nacije. Daje sve od sebe, radisan je i pametan vodi drzavu u pravom smjeru, medju moderne, civilizirane i uspjesne zemlje zapadne Europe. Kradezevci su se udruzili s Istocnjacima, dizu zeljeznu zavjesu u srcuu EU, rade za Americke interese i zatvaraju nam Rusko trziste, tamo gdje Europa izvozi na miliarde svoje robe. Kradezevci su pogubni za naciju, osim sto su nakaradni duhovno i moralno, ovi ce nas i ekonomski ukopati, i ne samo nas nego citavu Europu. Vidite da se Merkelica ne druzi vise s njima, ni s Kolindom ni sa ovi banditima, NIjemci ne zele da cuju za Amere, za Americku kolonizaciju Europe, jucer su prosvjedovali, stotine tisuca gradjana protiv TTIP-a, i ne samo Nijemci, citava EU je alergicna na Amere, svi gradjani u svim drzavama. EU gradjani simpatiziraju Ruse, ljudi su obrazovani, znaju da je nama Rusija zlatna koka za nasu ekonomiju, a Ameri divljaci porobljivaci ljudskoga roda.

VL
NO
nogogaz
13:27 12.10.2015.

a da mjenjamo boju pasoša.... smo jedini koji nemamo pasoša crveno-bordo boje..... ?? možemo nisit crni pasoš, kao ustaše. Bit će to velika čast koja daje svima na znanje, ko smo mi, hrvati... da ne bi bili poznati samo poo po siromaštvu, ekonomskim izbjeglicama, najslabijom privredom v kompletnoj EU i po tome, da nemamo budućnosti....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.