Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNI INVALID

Polio se benzinom i pokušao zapaliti ispred vlade u Sarajevu

\'hitna_pomoc\'
PIXSELL
19.01.2012.
u 14:12

Ogorčen neimaštinom i bez ikakvih primanja, otac četvero djece iz Ilijaša i 60-postotni vojni invalid koji boluje od PTSP-a došao je pred zgradu vlade te se, htijući se zapaliti, polio benzinom.

Demobilizirani vojnik Nermin Selimović (37) pokušao se u četvrtak ujutro zapaliti ispred zgrade federalne vlade u Sarajevu, izvijestio je Dnevni avaz.

Ogorčen neimaštinom i bez ikakvih primanja, otac četvero djece iz Ilijaša i 60-postotni vojni invalid koji boluje od PTSP-a došao je pred zgradu vlade te se, htijući se zapaliti, polio benzinom. U pomoć su priskočili policijski službenici koji su ga spriječili i  pozvali hitnu pomoć.

Ovo je drugi slučaj pokušaja samospaljivanja u Sarajevu u posljednja dva tjedna. Podsjetimo, pred hrvatskim se veleposlanstvom 5. siječnja  zapalio bivši pripadnik HOS-a Sakib Balić (43) koji je šest dana kasnije preminuo u bolnici.

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:52 19.01.2012.

ovo je neka epidemija u BiH... očito je benzin prejeftin...

BO
boston
14:48 19.01.2012.

Kakva neimastina, ljudi se kupaju benzinom...

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:34 19.01.2012.

Ma budala pa tko ga je tjerao u rat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije