Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-SIGURNOST
Povratak na članak

Policijska uprava splitsko-dalmatinska započela s projektom E-policija

Građani će moći anonimno prijaviti događaje putem aplikacije za mobilne telefone

Komentari 3

Avatar imotska115
imotska115
21:47 09.10.2015.

Danas vise nemozes biti anoniman, pa tako ina ovom projektu. Gdi god krenes na internetu znaju tko si, uvjek ostavis svoj foot print IP.

VL
Avatar imotska115
imotska115
21:51 09.10.2015.

Za vrijeme yuge to su radili susjedi clanovi KPJ, a sada bi to ovi isto tako ali lazu narodu nisi anoniman sve znaju o tebi, pazite se ove znije. Bolje Vam je poslat pismo gdje nema IP aderse.

VL
BR
Branitelj1349
08:25 10.10.2015.

Da je bilo pameti ovakav sustav odavno bi bio kudikamo korisniji od nezrelih srednjoškolaca primljenih u MUP koji misle da su bogom dani. Pa tako devedeset posto (policajaca) koristi fejs dok su na radnom mjestu,70 posto ih uopće ne znaa kulturno se predstaviti i na zahtjev pokazati uz značku i službenu iskaznicu, devedeset posto prometnih policajaca koristi partizanske metode (iz zasjede, prikriveno) pri mjerenju brzine vozila u prometu iako zakon kaže da moraju "jasno, bez dvojbe, na siguran način, za na to predviđenom mjestu". Isto tako ovo će biti dobro ukoliko neki nadobudni glumci u policiji ne budu frizirali i obrađivali onaj dio snimaka koji je njima u prilog a iz iskustva znamo da su za to sposobni jer laže onaj koji kaže da u policiji nema lopova ,pijanica, svodnika i prevaranata. Lažu jer dokaza je puno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.