Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malverzacije
Povratak na članak

Policija uhitila Ivana Kolara, člana predsjedništva HSS-a

Kolar je punih 12 godina bio načelnik Općine Molve, a na lanjskim izborima uspio ga je pobijediti HDZ-ov Stjepan Fosić.

Komentari 20

DR
drugTitoforever
10:55 04.05.2010.

Jos jedan sa rukom na srajtoflinu kad se svira himna. PLJUC!

VL
OB
-obrisani-
11:29 04.05.2010.

Još je ostalo 436 (od 437 ukupno) načelnika, gradonačelnika koji trebaju slijediti svijetli put ovog HSS-ovca ( a zapravo kriminalca koji radi u firmi HSS, ostali rade u drugim firmama - HDZ,SDP,HNS, itd)

VL
ZM
zmaj5
11:40 04.05.2010.

I šta sad,nekoliko dana o njemu da imamo šta komentirati i onda mjesec dana Remetinca. Nakon toga će ga pustiti jer ne utječe na svjedoke,kao što su svi pušteni.Još malo pa će i Polančec za tri tjedna.I tako nas zabavljate danima,tjednima,mjesecima i nikom ništa,kazalište.

VL
OK
okupator
12:25 06.05.2010.

Hehe. Kome li je stao na žulj? Pravda ili osveta?

VL
OB
-obrisani-
11:48 04.05.2010.

Znate li kako se zove vrhunsko božanstvo gospode načelnika??? ANEKS! Taj sveti, dobri, krasni, svemogući ANEKS. Aneksom možete investiciju od 100 milijuna pretvoriti u investiciju od 150 milijuna i ovih dodatnoih 50 podijeliti s izvođačima, strankom, rodijakom, ministrom, s kimkim god hoćete. Aneks,oh,aneks! Vi stoko ne možete za šest života zaraditi koliko može donijeti jedan ANEKS. Aneks Ugovora, ma ima li što ljepše?? Šima Krasić??? Što?? Ona će nešto utvrditi? Ma dajte!

VL
14
14words
11:51 04.05.2010.

Činjnica je da politička zaštita i pripadnost nekoj partiji kao garancija da te se ne uhvati sa rukama u vreći vrijedi sve manje i manje...

VL
OH
ohhh
11:58 04.05.2010.

2 milje? pih, koja sića a na autocestama, sa dva ili više puta većom cijenom nije bilo mažnjavanja? pa tamo sa maznulo 10-15 milijardi eura, a da policija i sudstvo za to nije niti pomislilo? lakše je uhapsiti jednoga, već cijelu stranku?

VL
GO
Gogs
12:03 04.05.2010.

možda griješim ali ovo mi opet izgleda kao nova predstava za javnost i europu iz uskokove kuhinje..koliko puta smo to već vidjel a onda par mjeseci poslje čovik izađe van i ni riječi više o tome

VL
DU
Deleted user
12:25 04.05.2010.

Mala digresija - vele kriminalisti u SAD da je stopa financ. kriminala i ubojstava u američkim gradovima u visokoj korelaciji s volumenom novčanih transakcija koji se vrte u dotičnim urbanim središtima. Odnosno prevedeno u domaće dvorište - tako velik i izdašan proračun jedne općine poput Molve je bio prevelik izazov za HSSeljačka posla i njihove političke velikane, zar ne? Ima jedna anomalija u našem pol. prostoru koja se reflektira i u medijima, a to bi bilo da nečasna posla HSS gotovo uvijek idu ispod radarskog horizonta jer vlada neko naivno uvjerenje da su to \"seljaki\": Jest, ali... E epohi zlatoustog Tomčića su bili naprosto psihički opsjednuti PIK Vrbovec dok ga nisu uto(p)lili Todoriću, zar ne? Onda je Joža Friščić sa svojim kadrovima tako čvrsto zagrizao u upravljačku strukturu Podravka da ga se ne može više kolcem istjerati iz te firme, a tko bi posumnjao - eno izabrane liječnice Friščića u upravljačkom odboru Podravka (da ne bi pala sumnja na njega, velikana HSS-a osobno, nego instalirao marionetu). Oni ne haju više za seljačke tegobe i sjetite se kako su seljaci držali jedan traktor prazan za Jožu Friščića, a on se nije ukazao na prosvjedima jer su sve mudre glave HSS-a zaigrane oko agroklijentelizma i velikih firmi iz agrosektora koje gledaju kao možebitne stranačke bankomate. I još jednom - uvijek nekako izmigolje pozornosti medija ti i takvi tipovi iz HSS-a!

VL
OB
-obrisani-
13:11 04.05.2010.

http://hrsvijet.net novi portal kojeg uređuju mladi ljudi, jedini bez žutila i big-brotherovskog zatupljivanja masa. piše o onome o čemu šute kontrolirani mediji (svi mediji u hr). PRIDRUŽI SE, INFORMIRAJ SE, UČESTVUJ, DOPRINESI HRVATSKOJ ! ! pročitaj tko je stvarni vlasnik vlasnik večernjeg. http://hrsvijet.net

VL
OB
-obrisani-
13:36 04.05.2010.

04.05.2010. u 12:25h mikrogrizzly je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ej stari suborče ! Budi pozdravljen ! O ovome sam puno puta pisao,kao i da tu stranku treba ukinuti,unatoč njenoj slavnoj povijesti i velikanima ,od braće Radić na dalje,koji su kroz nju profilirali hrvatski patriotski duh i bili stjegonoše hrvatskog identiteta i državnosti.Seljaci trebaju biti udruženi i zastupljeni isključivo u seljačkim udrugama,a ova stranka služi samo kao poligon raznih mutikaša i diletanata da pod krinkom,tobožnje obrane seljaka i njihovih interesa,žive na teret države i istih tih seljaka,raspolagajućoi ogromnim budžetom kojim manipuliraju u svrhu stjecanja osobne koristi i interesa.Imao sam prilike upoznati pok. bivšeg predsjednika HSS,Dragu Stipca, koji je bio zadnji častan predsjednik i čovjek sa karakterom i stavom,dok ga nije istisnuo Tomčić i njegova mračna ekipa.Joža Friščić je običan komunjarski demagog koji je čitav život mlatio praznu slamu i bio i ostao ,čovjek za sve sisteme.Još se sjećam njegovog igrokaza oko proglaženja ZERP-a.Ta stranka je potpuno anakrona i predstavlja samo uski krug ljudi i to nema baš nikakve veze sa seljacima.Treba je ukinuti !

VL
Avatar mrgud22
mrgud22
14:09 04.05.2010.

sada su svi pa i ja zadovoljan kad se uhapsi lopova..... ali mi je ipak nejasno kako to da kad se spomene lopova iz SDP-a (recimo Obersnel..Linić...) svi graknu i brane ih... Ajde sada SDP-ovci opoštenite se i odrecite se lopova iz svojih redova...

VL
DU
Deleted user
15:50 04.05.2010.

Vlast je slast.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
16:13 04.05.2010.

Gospodin Kolar ima samo jednu grešku. Trebao je živjeti u gradu Požegi i tada ove njegove transakcije ne bi bile kazneno djelo. Ako ne vjerujete kontaktirate državno odvjetništvo u Požegi i državnog odvjetnika Novaka. On je za znatno veće iznose i puno teža kaznena djela između Kamen Ingrada d.d. ( Vlade Zeca ) i lokalne samouprave podigao istražni zahtjev samo protiv Vlade Zeca a lokalnog gradonačelnika i saborskog zastupnika oslobodio optužbi jer kaže u izreci državnoodvjetničke odluke da je lokalni moćnik bio doveden u zabludu od strane Vlade Zeca !!!!

VL
OB
-obrisani-
16:16 04.05.2010.

ovaj kolar ima završenu samo osnovnu školu... saborski zastupnik sa osnovnom školom, halo pa zar je ovo neka afrička država, i onda se čudimo kakva nam je vlast i kakvo je stanje u zemlji kad nam ovakvi neškolovani i nepismeni zastupnici ( čitaj lopovi)kroje sudbinu...

VL
OB
-obrisani-
16:23 04.05.2010.

u zadnje vrijeme sve afere i sav lopovluk i lopovi vežu jedno ime , a to je joža friščić...ode pašalić dolazi sanader, ode sanader dolazi friščić.......pa gdje je već jednom kraj?

VL
BO
bonsai
16:25 04.05.2010.

donn, pusti ga , bolje da je tako , što bi tek bilo da je školovan kao sanader ? koliko bi tek onda stavio u đep ?

VL
TN
tamo-neka
16:36 04.05.2010.

...još jedna poštenjačina koja drži ruku na srcu za vrijeme himne i kune se krvlju svoje djece u kršćanske vrijednosti i svjetonazore... @donn, ...sve dok smo mi mutave ovce glasne samo na forumu taj lanac će postojati...

VL
DŠ.
17:18 04.05.2010.

Oprosti, ali pola Afrike obrazovalo se u Titovoj Jugoslaviji i za ove su naše priučene profesore pravi akademici! (04.05.2010. u 16:16h donn je napisao/la: ovaj kolar ima završenu samo osnovnu školu... saborski zastupnik sa osnovnom školom, halo pa zar jee ovo neka afrička država, i onda se čudimo kakva nam je vlast i kakvo je stanje u zemlji kad nam ovakvi neškolovani i nepismeni zastupnici ( čitaj lopovi)kroje sudbinu... )

VL
JO
jogi0987
19:36 04.05.2010.

draga gospodo to je samo jedan dio tošove afera a jedna od malverzacij da je uništio 5 firmi a to su mehanizacija podravine, jata,drvogradenje,asvalti karlovac,podravina programat a podravinu je prepustijo šogoru na godinu dana da iskorist šta moze i onda je otišla u stećaj i dizao kredita i stavljao pod hipoteku podravinu a tako dok nije imao novaca onda je izmišlja poslove a jeda od ti je neke garaze otvorene a fakture su bile 500 000 kn i još tako puno takvi stvari a jedno mi nije jsno da je svu mehanizaciju mogao ovesi u gorice i turnašicu i prodavati a tako rade i sa podavinom prepišu na svoju firmu i prodaju a radnicim otstaju duzni plaće nekoliko mijeseci a sve to radi uz nećij blagoslov i još jedan primjer da je godinama isplćivao terenski dodatak koji su radnici morali potpisat ako nisu htijeli onda je dobio otkaz a mozete naći svijedoka koliko zelite a dali je zasluzio da bued u remetincu ili u svojim apartmanm na murteru ili lici gdje sebi dalje radi vile za odmor prosudite sami boze pravde

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.