Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati policiji

Policija uhitila četvero dilera amfetamina i marihuane

'crna.........07.04.2003. zupanja -pu vukovarsko srijemska-oduzeta droga u zupanji; marihuana i tzv. speed snimio gordan panic'
'gordan panic'
13.07.2012.
u 14:04

Žena iz Kostrene prijavljena je za tri kaznena djela zlouporabe opojnih droga, a mladić iz Jelenja za četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga

Četvero dilera s riječkog područja uhitila je i prijavila nadležnom državnom odvjetništvu policija, a dvoje od njih, 35-godišnjakinja iz Kostrene i 24-godišnjak iz Jelenja, jutros su predani pritvorskom nadzorniku i tijekom dana bit će ispitani u odvjetništvu.

Kriminalističkim istraživanjem, priopćili su iz PU primorsko-goranske, utvrđeno je da je 35-godišnjakinja od početka ove godine u više navrata prodala najmanje 450 grama droge amfetamin 24-godišnjaku. Mladić je, pak, u ožujku i travnju prodao najmanje 30 grama marihuane 23-godišnjem mladiću iz Malinske i 20-godišnjaku iz Delnica. Po nalogu Državnog odvjetništva pretraženi su stanovi i drugi prostori kojima se koriste Kostrenjanka i mladić iz Jelenja te je pronađeno ukupno 668 grama amfetamina i 24,9 grama marihuane pakiranih u PVC-vrećice različite težine. Pronađena je i vrećica sa 4 sjemenke indijske konoplje, dvije digitalne vage, više mobitela i SIM kartica, nekoliko tisuća kuna te drugi predmeti. Prodajom zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu mogla se ostvariti zarada od najmanje 70 tisuća kuna.

Žena iz Kostrene prijavljena je za tri kaznena djela zlouporabe opojnih droga, a mladić iz Jelenja za četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:57 13.07.2012.

He, he, a peti sjedi u Puli i ne da raditi test na drogu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije