Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

Policija traga za šest osoba. Jeste li ih vidjeli?

Nestali (1)
Foto: Nestali.hr
1/5
21.12.2012.
u 10:58

Od tri nestale osobe u proteklih tjedan dana policija je pronašla dvije, no još use vijek traga za 15-godišnjom Davorkom Džijan

Od tri nestale osobe u proteklih tjedan dana policija je pronašla dvije, no još se uvijek traga za 15-godišnjom Davorkom Džijan.

Osim nje, traga se za Snežanom Hinić (54) iz Nove Gradiške. Ona se u srijedu 19. prosinca udaljila s adrese u Novoj Gradiški te joj se od tada gubi svaki trag. Visoka je 165 centimetara, ima svijetloplavu kosu i okruglo lice. Srednje je tjelesne građe.

Traga se i za Ferizi Mevlide (17) iz Rijeke koja je nestala u srijedu. Ona je otišla taj dan u školu te se po završetku nastave nije vratila kući. Porukom s mobitela javila se prijateljici i nakon toga više se nije javila. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i crne oči. Okrugla je lica te srednje tjelesne građe. Na nosu i donjoj usnici ima piercing, a na desnom ramenu tetovažu slova "M". U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kariranu jaknu s bijelim prugama, crne tajice, sive čizme do koljena te je nosila šarenu žensku torbicu s dezenom kockica.

Nestala je i 15-godišnja Desanka Stanković koja se u subotu udaljila s adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Ona je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani gornje usne ima ožiljak.

Policija traga i za Draganom Slanček (15) iz Bedekovčine koja se u ponedjeljak samovoljno udaljila u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. Dragana je visoka 154 centimetra. Ima kestenjastu valovitu kosu, velike plave oči, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu.

Nestao je i Tomislav Karlović (80) iz Slavonskog Broda. On se u utorak 18. prosinca udaljio s adrese u Slavonskom Brodu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu radnu bluzu, šarenu košulju, sivi donji dio trenirke i crne visoke cipele.  

Policija moli, ako ste vidjeli osobu, da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trololol
11:39 21.12.2012.

Hoće mi biti brisani komentari ako ustvrdim da je OPET većinom riječ o našim sugrađanima romske narodnosti?

GO
go
17:41 23.12.2012.

U zadnjih godinu dana je bilo je dosta slučajeva da nestale osobe imaju čak i istu adresu prebivališta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije