Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzeli im i novac

Policija stavila lisice trojici dilera heroinom i kokainom

lisice
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.04.2013.
u 09:31

U protekla su dva mjeseca na pulskom području prodali oko 600 grama heroina te između 50 i 100 grama kokaina, dok je u istom razdoblju 35-godišnjak s kastavskog područja iz Pule dopremio 290 hrama heroina i 46,50 grama kokaina

Opsežna tromjesečna akcija nad trojicom hrvatskih državljana, muškarcem iz Kastva (35) te dvojicom Puljana u dobi od  38 i 25 godina, koju su proveli policijski službenici Službe kriminaliteta PU primorsko-goranske dala je odlične rezultate. Policija je na riječkom i pulskom području pretražila njihove domove i druge prostorije i vozila kojima su se koristili. Tijekom istrage pronađena je i oduzeta \"bogata kolekcija\", ukupno 24,20 grama heroina, 11,20 grama kokaina, 11,10 grama marihuane, 2,40 grama sjemenki indijske konoplje, 53 tablete suboxone, više digitalnih vaga, mobitela i drugih predmeta.

Trojci je pronađen i oduzet novac u domaćoj i stranoj valuti u iznosu od oko 80 tisuća kuna te zlatininu vrijednu oko 10 tisuća kuna. Vrijednost oduzetog heroina i kokaina na crnom se tržištu procjenjuje na približno 20.500 kuna. Drogu su prodavali konzumentima s područja Primorsko-goranske i Istarske županije.

U protekla su dva mjeseca na pulskom području prodali oko 600 grama heroina te između 50 i 100 grama kokaina, dok je u istom razdoblju 35-godišnjak s kastavskog područja iz Pule dopremio 290 hrama heroina i 46,50 grama kokaina te drogu dalje prodavao na području Primorsko-goranske županije.

Sva su trojica tijekom subote predana pritvorskom nadzorniku PU primorsko-goranske.

>>Policijski pas Pik nanjušio 10 kilograma trave

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije