Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio i bacao zapaljive predmete

Policija se oglasila o slučaju iz Tordinaca: Muškarac (57) mirno se predao, prevezen je u bolnicu

Muškarac se zatvorio u kuću u Slavoniji i prijeti, policija okružila kuću
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/13
03.10.2023.
u 18:51

Na mjesto događaja stigli su pregovarački i taktički tim Specijalne jedinice policije Osijek te specijalistički timovi Interventne jedinice policije Vukovar i Specijalne jedinice policije Osijek

Policija je stavila pod nadzor 57-godišnjaka iz Tordinaca koji je prijetio i bacio opasne zapaljive predmete, izvijestila je večeras Policijska uprava vukovarsko-srijemska te otkrila više informacija o slučaju zbog kojeg je jutros u mjestu u Slavoniji bilo opsadno stanje

Kako ističe PU vukovarsko-srijemska, službenici Operativno-komunikacijskog centra zaprimili su jutros, u 08.04 sati, telefonski poziv građanina, 57-godišnjaka iz Tordinaca, tijekom kojeg je uputio prijetnje zaposlenicima općinskog državnog odvjetništva.

"Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja, na adresu prebivališta 57-godišnjaka upućena je policijska ophodnja. Dolaskom policijskih službenika na adresu, 57-godišnjak je odbijao suradnju te je bacio dva zapaljiva predmeta u susjednu kuću i jedan u dvorište. Policijski službenici započeli su s gašenjem, a u međuvremenu su pristigli vatrogasci koji su spriječili daljnje širenje vatre. Jedan je policijski službenik zadobio ozljede uslijed gašenja požara te mu je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć", opisala je policija. 

GALERIJA Muškarac se zatvorio u kuću u Slavoniji i prijetio, policija okružila kuću

Muškarac se zatvorio u kuću u Slavoniji i prijeti, policija okružila kuću
1/13

Za to vrijeme, 57-godišnjak se zatvorio u kuću i prijetio samoubojstvom. Na mjesto događaja stigli su pregovarački i taktički tim Specijalne jedinice policije Osijek te specijalistički timovi Interventne jedinice policije Vukovar i Specijalne jedinice policije Osijek.

"Nakon pregovaranja, 57-godišnjak se mirno predao policijskim službenicima u 15.15 sati te je nakon toga prevezen u OŽB Vinkovci radi pružanja liječničke pomoći. Kada se steknu uvjeti, policijski službenici će nastaviti kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom", zaključuje policija. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije