Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I lopov i nasilnik

Policija privela 32-godišnjaka zbog nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava i prijetnje

Split: Uhićen je Ivan Božić, 29-godišnjak koji je automobilom udario policajca
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
09.01.2023.
u 10:38

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Naime, u petak, 06. siječnja 2023. godine policijski službenici su na širem zadarskom području uhitili 32-godišnjaka nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece.

Također ga se sumnjiči da je tijekom svibnja 2022. godine na obrovačkom i biogradskom području pokušao provaliti u dva bankomata, u čemu nije uspio te se udaljio s mjesta događaja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kaznena djela Nasilje u obitelji, Povreda djetetovih prava, Prijetnja te dva kaznena djela Teška krađa u pokušaju, proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu - istakla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

VIDEO: Muškarci ponovno mole krunicu na Trgu bana Josipa Jelačića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije