Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izleti za HSS
Povratak na članak

Policija prijavila Jamba zbog sumnje da je gradski novac trošio na izlete

Grad Metković oštećen je za iznos od 225.250 kuna

Komentari 3

TH
than
23:35 28.08.2014.

Nema u ovoj drzavi srece bez lustracije i debelih kazni za lopovluk i sve ostalo . Sto reci o covjeku koji je trosio novce poreznih obveznika na promociju stranke ? Nije on jedini. Sto radi Vlada ? Trosi novce na nove mobilne telefone, valjda si sami ne mogu kupiti iste uz tako malu placu. Aj da je uspjesna Vlada, pa bi rekli neka vam, ali drzava je u rasulu jos vecem, nego je bila prije njih. Preskupi vozni park, kao da nema javnog prijevoza, a svi zive u Zagrebu ili im se placa smjestaj.

VL
LA
laptop
23:06 28.08.2014.

Nista neocekivano....

VL
19
1995josip
15:42 29.08.2014.

Ma nebi Jambo , on je poznati poštenjak .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.