Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Poljskoj:

Policija pendrecima i gumenim mecima rastjerala ekstremiste

Poljska, Neredi, dan neovisnosti u Poljskoj (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.11.2012.
u 10:37

Nasilje je izbilo tijekom proslave poljskog dana neovisnosti u Varšavi. Uhićene su 132 osobe, a petero policajaca zbog ozljeda je završilo u bolnici

Tijekom proslave poljskog dana neovisnosti u nedjelju su u glavnom gradu Varšavi izbili neredi. Interventna policija gumenim je mecima rastjerala grupu desničarskih ekstremista koji su ih gađali petardama i komadima betona, javlja Reuters. Uhićene su 132 osobe, a petero policajaca zbog ozljeda je završilo u bolnici, kazala je poljska policija za Reuters.

Interventni policajci bili su raspoređeni na ulicama Varšave kako bi pokušali spriječiti izbijanje nereda između grupa desničara, lijevih radikala i vladinih pristaša. Svi su oni organizirali vlastitu paradu. Nasilje je izbilo kod Palače kulture i znanosti u centru Varšave.

>> Atena opet gori: Jedan prosvjednik preminuo u masi ogorčenih Grka

Ključne riječi

Komentara 13

IS
istima
10:43 12.11.2012.

Poljaci uživaju blagodati svog članstva u EU..... gumene metke i pendreke....

AA
aabbcc
10:47 12.11.2012.

. Policiji na zadnjoj slici fale samo jos bajonete na ovim dugim kuburama, pa da budu pravi.

JA
jajan
11:02 12.11.2012.

Za crvene EYU levake, svi su većinski narodi "ekstremisti", jedino njihovi su ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije