Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐENO 26 OSOBA
Povratak na članak

Policija objavila statistiku gdje djeca najčešće stradaju od pirotehnike

Policija je na početku akcije "Mir i dobro" koja se uoči božićnih blagdana provodi već 23 godine upozorila da od pirotehnike koja se slobodno prodaje od 15. prosinca do Nove godine najčešće stradavaju djeca i maloljetnici i to vrlo često u obiteljskom okruženju.

Komentari 1

DH
dalibor.hren
17:23 10.01.2017.

Pirotehniku treba zabraniti isto kao i pušenje! No, pojavljuje se veliki problem: zarada države! Najbolje (ali i najteže) bi bilo zabraniti pirotehniku, pušenje, alkohol,..... ali bi onda i državni proračun bio osjetno manji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.